Nu se mai pune problema daca, ci cand. Noua versiune de caroserie ar putea avea tot 450 CP

Nu se mai pune problema daca, ci cand. Noua versiune de caroserie ar putea avea tot 450 CP
  • Audi anunta lansarea unui RS5 Sportback
  • Modelul va utiliza cel mai probabil tot un V6 de 450 CP
  • Ramane un mister data lansarii oficiale
Distribuie pe Facebook

In cazul in care fisa tehnica va ramane neschimbata, acceleratia de la 0 la 100 km/h se va realiza in cel mult patru secunde.

Seful diviziei americane a companiei Audi a pus capat tuturor speculatiilor si a confirmat intr-un interviu acordat publicatiei Roadshow ca cea de-a doua generatie a modelului RS5 va fi disponibila la vanzare si intr-o versiune de caroserie cu cinci portiere.

Ar fi astfel pentru prima oara cand clientii automobilului german de inalta performanta si-ar putea indrepta atentia catre o varianta Sportback, oferta cuprinzand anterior doar un coupe - relansat in primavara acestui an, si o decapotabila.

O alternativa demna de luat in seama la modele precum Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, BMW M3 Sedan sau Mercedes C63 AMG, viitorul Audi RS5 Sportback va fi pus in miscare cel mai probabil tot de un propulsor V6 TFSI de 2.9 litri si 450 cai putere.

De altfel, fisa tehnica ar putea fi completata si in cazul de fata atat de o cutie automata cu opt rapoarte, cat si de un sistem de tractiune integrala, drept pentru care acceleratia de la 0 la 100 km/h ar trebui sa se realizeze in 3.9, maxim patru secunde.

In stilul caracteristic versiunii coupe, prima varianta in cinci portiere a automobilului german de inalta performanta si clasa medie va mai beneficia si de o suspensie mai joasa, dar si de frane de dimensiuni generoase, pe masura valorilor maxime.

La final, reteta viitorului Audi RS5 Sportback se incheia cu mai multe elemente vizuale restilizate pentru un plus de sportivitate, precum prize de aer uriase, jante de dimensiuni generoase, evacuare dubla ori volan in trei spite si scaune cu suport lateral marit.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Ianuarie 2018