Nu se mai satura sa se joace cu el. Inca o dovada ca noul Audi A8 este cea mai tehnologizata masina din istorie

Nu se mai satura sa se joace cu el. Inca o dovada ca noul Audi A8 este cea mai tehnologizata masina din istorie
  • Butoanele fizice au disparut in totalitate
  • Habitaclul este mai aerisit si mai elegant
  • Un display de 8.6 inch controleaza climatizarea
Distribuie pe Facebook

Daca in urma cu ceva timp am putut vedea la treaba sistemele de asistenta active ale noului Audi A8, acum putem arunca o privire la interior prin intermediul clipului video de mai jos.

Varful de lance al nemtilor din Ingolstadt a debutat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, unde publicul larg a facut cunostinta pentru prima data cu cea mai tehnologizata masina din istorie.

In acest articol nu ne vom concentra pe sistemele de asistenta de ultima generatie a limuzinei germane, ci pe interiorul acesteia, detaliat in clipul video de mai jos. Putem observa ca butoanele si comutatoarele fizice au disparut in totalitate si au fost inlocuite cu suprafete tactile, iar habitaclul este mult mai aerisit si desigur, mai elegant.

Apoi, avem un instrumentar digital, un display de 10.1 inch pentru sistemul de infotainment, dar si un altul de 8.6 inch care controleaza climatizarea. Daca vrei sa vezi toate aceste echipamente la treaba, atunci da "play" clipului de mai jos si pregateste-te sa fii uimit.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Noiembrie 2017