Nu seamana cu nimic din ce ai vazut pana acum. A fost construita cu piesele de la cinci masini diferite

Nu seamana cu nimic din ce ai vazut pana acum. A fost construita cu piesele de la cinci masini diferite
  • Acest Holden FB este rezultatul contopirii a cinci masini
  • Printre automobilele sacrificate se numara si doua R33-uri
  • Interiorul este custom, in timp ce motorul are opt cilindri
Distribuie pe Facebook

Printre automobilele sacrificate pentru "bunastarea" acestui Holden FB se numara si doua exemplare Nissan GT-R din generatia R33.

Un nou set de spoilere fata / spate, jante din aliaj cu o idee mai mari si neaparat arcuri sport sau perne pe aer care sa coboare garda la sol. Toate acestea ar trebui sa fie suficiente pentru a-i da masinii tale un aer special, o aparenta care sa atraga privirile tuturor celor din jur.

Daca vrei insa un automobil cu adevarat unic, ei bine... nu mai este nici pe departe la fel de simplu. Pentru a obtine acest rezultat, o pereche din Australia a taiat si sudat piesele a cinci exemplare diferite, printre care si doua Nissan-uri apartinand celebrei serii GT-R R33.

Cel mai interesant aspect cu privire la respectivul Holden FB il reprezinta insusi deznodamantul final, persoanele din spatele proiectului in cauza alegand sa schimbe partea frontala cu spate. Inutil de mentionat, si reciproca este valabila, dupa cum reiese si din urmatorul video.

Pana acolo insa... mai trebuie spus si ca acest automobil gazduieste in compartimentul motor o unitate cu opt cilindri in V si capacitatea de cinci litri, pe care nu te mai saturi sa o privesti. Lucru valabil, de altfel, si in cazul interiorului realizat custom, care abunda in piele rosie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Iulie 2018