Numai dungile sunt de el. Noul Polo GT nu sperie pe nimeni cu cei 125 de cai ai sai

Numai dungile sunt de el. Noul Polo GT nu sperie pe nimeni cu cei 125 de cai ai sai
  • Volkswagen lanseaza in Rusia noul Polo GT Sedan
  • Automobilul german ascunde sub capota un 1.4 turbo de 125 CP
  • Meniul estetic include dungi negre, plus altele
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a lansat pe piata din Rusia o versiune sportiva a modelului Polo sedan, care impresioneaza mai degraba prin... modul in care arata decat cum performeaza.

Fanii rusi ai companiei Volkswagen au un nou motiv de bucurie, producatorul german de automobile venind in sprijinul acestora cu o versiune sportiva a modelului Polo sedan.

Botezata GT, varianta cu pricina iese in evidenta in special prin jantele din aliaj pe 16 inch si evacuarea dubla, cei mai atenti la detalii urmand a descoperi inclusiv eleronul subtil de la nivelul portbagajului.

Pragurile laterale proeminente si plafonul de culoare neagra pun capat meniul exterior, in timp ce departamentul interior isi intampina oaspetii alaturi de volan multifunctional cu parte inferioara plata si, bineinteles, scaune fata cu suport lateral marit.

VW Polo GTVW Polo GT

In ceea ce priveste partea tehnica, ei bine... noul Volkswagen Polo GT Sedan nu este nici pe departe atat de rapid precum vrea sa credem. Ba dimpotriva: it's all show and no go.

Sub capota "specialului" automobil german se regaseste o motorizare turbo de numai 1.4 litri, care dezvolta aproximativ 125 de cai putere. De livrarea acestora catre rotile fata se ocupa o manuala cu sase rapoarte.

Despre valorile din dreptul acceleratiei de la 0 la 100 km/h, respectiv vitezei maxime nu avem inca niciun fel de informatie oficiala, producatorul auto din Wolfsburg preferand sa anunte in schimb ca viitorii clienti pot opta si pentru o cutie DSG.

Mai mult de-atat, primii 300 de clienti ai noului Volkswagen Polo GT Sedan vor avea parte si de... o caroserie finisata in alb, peste care au fost trase doua dungi de culoare neagra.

VW Polo GT

VW Polo GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze VW Polo GT
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Mai 2016