O clipa de neatentie i-a costat scump pe cei de la BMW. Acum toata lumea poate sa vada cum arata la interior noul Seria 3

O clipa de neatentie i-a costat scump pe cei de la BMW. Acum toata lumea poate sa vada cum arata la interior noul Seria 3
  • Noul BMW Seria 3 a fost surprins cu interiorul la vedere
  • Automobilul bavarez pastreaza la exterior vechiul camuflaj
  • Debutul oficial va avea loc inainte de sfarsitul lui 2018
Distribuie pe Facebook

Primele unitati ale viitorului concurent pentru Audi A4 si Mercedes C-Class vor ajunge in showroom-uri la inceputul anului 2019, potrivit informatiilor disponibile la momentul de fata.

Ca BMW lucreaza la o noua generatie a modelului Seria 3, ei bine... nu mai reprezinta deja niciun secret pentru nimeni. Ba din contra: urmatoarea versiunea a masinii care concureaza cu Audi A4 si Mercedes C-Class a fost surprinsa in nenumarate ipostaze pana la momentul de fata.

Abia zilele acestea fotografii spion au reusit sa pozeze insa si interiorul. Si nu vorbim de orice fel de cadre, cele mai recente imagini ale automobilului bavarez de clasa medie scotand la iveala detalii pretioase despre cum va arata atat panoul de bord, cat si consola centrala, daca te intrebai cumva.

Prima impresie? Contrar gandurilor initiale, noul BMW Seria 3 nu se va indeparta foarte mult de tema actuala, oamenii din cadrul departamentului de design preferand sa pastreze unele dintre elementele specifice generatiei actuale, inclusiv display-ul de sine statator din partea superioara a bordului.

Vor fi pastrate, de altfel, si comenzile traditionale, cu mentiunea ca o mare parte dintre butoanele fizice au fost mutate la nivelul consolei centrale, in imediata apropiere a schimbatorului de viteze. Un al doilea ecran color ne saluta din spatele volanului, alaturi de turometru, vitezometru si alte ceasuri.

La exterior, viitoarea generatie a masinii care concureaza cu Audi A4 si Mercedes C-Class mizeaza pe un camuflaj omniprezent pentru ascunderea formelor de privirile celor curiosi. Noul BMW Seria 3 ar putea imprumuta totusi anumite detalii de la actuala Serie 5, dar si de la Seria 7.

Daca este asa sau nu ne vom convinge in perioada urmatoare de timp, premiera mondiala a automobilului bavarez de clasa medie fiind aparent programata pentru sfarsitul acestui an. Primele exemplare vor ajunge in showroom-uri la inceputul lui 2019, la un pret momentan necunoscut.

BMW Seria 3 G20 - Poze Spion

BMW Seria 3 G20 - Poze Spion

BMW Seria 3 G20 - Poze Spion

BMW Seria 3 G20 - Poze Spion

Sursa Foto: Paul Tan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW Seria 3 G20 - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Mai 2018