O COROLLA standard este prea plictisitoare pentru tine? Uite una care atrage atentia cu siguranta

O COROLLA standard este prea plictisitoare pentru tine? Uite una care atrage atentia cu siguranta
  • Corolla primeste doua versiuni noi
  • GR Sport pune accentul pe sportivitate
  • Trek este destinata iesirilor in aer liber
Distribuie pe Facebook

Actuala generatie Toyota Corolla, disponibila si pe piata din Romania, a primit doua versiuni noi: GR Sport si Trek. Ambele vor putea fi admirate pe viu in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Toyota Corolla este unul dintre cele mai longevive modele din industria auto, prima iteratie debutand in urma cu 53 de ani. In 2018, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, constructorul japonez de automobile a prezentat lumii intregi a 12-a generatie a celebrului model compact.

Acesta a primit mai multe imbunatatiri, estetice si tehnice, si este disponibil in trei versiuni de caroserie: sedan, hatchback si break.

Acum, clientii pot opta pentru doua versiuni noi, si anume GR Sport si Trek. Daca prima pune accentul pe sportivitatea modelului nipon, cea de-a doua se adreseaza in special aventurierilor.

Toyota Corolla GR Sport si Trek

Dar sa le luam pe rand. Noua Toyota Corolla GR Sport, disponibila pentru versiunile hatchback si break, vine cu o grila fata modificata, praguri laterale noi, difuzor de aer resilizat, jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, lumini de ceata, faruri cu LED si nuanta de caroserie speciala Dynamic Grey.

Pentru habitaclu, constructorul asiatic propune scaune sport cu suport lateral imbunatatit, tapiterie din piele si cusaturi rosii la nivelul plansei de bord.

Toyota Corolla GR Sport si Trek

Nu te grabi sa comanzi o Corolla GR Sport. Potrivit oficialilor Toyota, aceasta versiune va fi disponibila cel mai devreme la inceputul anului viitor.

Din fericire, noua Corolla Trek poate fi comandata incepand cu luna august a anului curent si este disponibila doar in versiunea break. Asa cum spuneam mai sus, aceasta pune mai multe accentul pe iesirile in aer liber, tocmai de aceea propune o garda la sol mai mare cu 20 de milimetri comparativ cu o Corolla standard, jante special de 17 inch, lumini de ceata, faruri cu LED si protectii suplimentare pentru caroserie.

Toyota Corolla GR Sport si Trek

In habitaclu regasim o tapiterie din material textil, si accesorii din plastic care imita textura lemnului.

Inainte sa incheiem trebuie sa mai mentionam ca ambele versiuni pot fi echipate doar cu sistemele hibrid din gama Toyota. Este vorba despre propulsorul de 1.8 litri cu 122 CP pe benzina acompaniat de o unitate electrica, sau despre unitatea de 2.0 litri si 180 de cai putere in aceeasi configuratie.

Toyota Corolla GR Sport si Trek

Distribuie pe Facebook
mai multe