O sa-l vezi la fiecare colt de strada. Mercedes anunta cel mai ieftin AMG din toate timpurile!

O sa-l vezi la fiecare colt de strada. Mercedes anunta cel mai ieftin AMG din toate timpurile!
  • Mercedes confirma lansarea modelului A35 AMG
  • Automobilul va fi pozitionat in gama sub A45
  • Sub capota se anticipeaza un 2.0T de 300+ CP
Distribuie pe Facebook

Comercializat sub denumirea A35, noul automobil de inalta performanta din Affalterbach va concura cu modele precum Ford Focus RS sau Volkswagen Golf R.

Organizata in perioada 1 - 10 decembrie, editia din acest an a Salonului Auto International de la Los Angeles a marcat debutul unei noi generatii a modelului Mercedes CLS. Nu este insa singura mare dezvaluire facuta de oficialii companiei germane cu ocazia evenimentului respectiv.

Ba dimpotriva. In cadrul unui interviu acordat publicatiei Top Gear, Tobias Moers a recunoscut ca divizia AMG - pe care o si conduce, de altfel, lucreaza la o compacta sportiva pozitionata in gama sub viitorului A45.

Oficialul Mercedes a refuzat sa ofere si alte detalii cu privire la modelul in cauza, exceptand faptul ca acesta va fi comercializat sub indicativul A35. Sub capota celui mai accesibil automobil din Affalterbach se va ascunde tot o motorizare turbo de doi litri, daca este sa dam crezare zvonurilor.

Nimeni nu poate spune pentru moment puterea exacta a viitoarei compacte sportive din gama AMG, numeroase voci discutand insa de 300+ CP. Suficient cat sa avem de-a face cu un nou concurent pentru Golf R.

Pe langa noul A35, divizia de inalta performanta a companiei Mercedes mai pregateste si o familie de modele 53, potrivit aceluiasi Tobias Moers. Automobilele respective vor fi pozitionate in gama intre versiunea 43 si variantele 63, iar propulsia lor va fi asigurata de sisteme hibrid.

Cea de-a treia generatie a faimosului CLS a castigat batalia pentru titlul de primul reprezentant al seriei cu pricina. Premiera mondiala a acestuia va avea loc la inceputul anului 2018, cu ocazia Salonului de la Detroit.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Decembrie 2017