Ofera toate dotarile din lume si chiar mai mult decat atat. Cum arata noua masina de 75.000 de dolari de la Hyundai

Ofera toate dotarile din lume si chiar mai mult decat atat. Cum arata noua masina de 75.000 de dolari de la Hyundai
  • Noul Genesis G90 este un Hyundai care costa 75.000 de dolari cu dotarile "corecte"
  • Automobilul de lux al companiei sud-coreene ofera doua motorizari, cu pana la 420 CP
  • Modelul in cauza ofera volan incalzit, scaune ventilate, dar si alte dotari premium
Distribuie pe Facebook

Versiunea de baza gazduieste in compartimentul motor o unitate V6 twin-turbo de 3.3 litri si 365 CP, insa clientii pot opta inclusiv pentru un propulsor aspirat natural, cu opt cilindri in V si aproximativ 420 de cai putere.

Audi, BMW ori Mercedes. Sunt primele optiuni pe care le ia in calcul o persoana interesata de achizitionarea unei masini premium. Dar Hyundai vrea sa schimbe aceasta situatie, astfel luand nastere brand-ul de lux Genesis.

Brand care, la varf de tot, gazduieste modelul G90, aproape la fel de impresionant precum un A8, un Seria 7 sau chiar un S-Class. Cu dotarile "corecte", automobilul companiei sud-coreene ajunge sa coste si 75.000 de dolari.

Clientii au la dispozitie doua motorizari potente, dupa cum urmeaza: un V6 twin-turbo de 3.3 litri si 365 CP pentru versiunea de baza, respectiv un V8 aspirat natural de 5.0 litri si 420 CP pentru varianta de top.

In ambele cazuri, fisa tehnica este completata de o cutie automata cu opt rapoarte. Sistemul de tractiune spate este standard, insa cumparatorii mai pretentiosi se pot bucura fara niciun fel de problema de tractiunea integrala HTRAC.

La nivel de dotari, modelul Genesis G90 anunta volanul incalzit, tapiterie din piele, climatizare automata, scaune cu ventilatie, instalatie audio de inalta fidelitate. Plus multe alte echipamente interesante.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2018