Oficial: Acesta este noul Mini Coupe!

Oficial: Acesta este noul Mini Coupe!
Partea proasta? Nici una dintre cele peste 100 de fotografii nu ne dezvaluie toate secretele viitorului coupe britanic. Partea buna? Mini ne ademeneste cu toate informatiile oficiale despre motorizarile ce vor propulsa noul sau... Coupe.
Distribuie pe Facebook

Delicios. Atragator. Impresionant. Din pacate insa, viitorul Mini Coupe nu a renuntat la camuflaj. Ba chiar il poarta cu mandrie. Chiar si in fotografiile oficiale. Vestea buna? Se poate observa cu usurinta ca noul model al constructorului britanic are un potential urias. Mai ales dupa ce aruncam o privire peste fisa tehnica.

Oficial: Acesta este noul Mini Coupe!

In versiunea de baza, Mini Coupe vine la pachet cu un motor aspirat, de 1.6 litri, ce produce undeva in jurul a 122 cai putere si 160 Nm. Pe scurt, un model atractiv, numai bun pentru oras, gata sa accelereze de la 0 la 100 km/h in noua secunde si sa atinga o viteza maxima de 204 km/h. Asta in timp ce consuma doar 5.9 litri la 100 de kilometri. Fanii motoarelor diesel au la dispozitie o varianta cu motor de 1.995 centimetri cubi, numai bun pentru a livra 143 de cai putere si 305 Nm. La asa valori, clasicul 0 - 100 km/h se realizeaza in numai 7.9 secunde, acul vitezometrului urcand pana la 216 km/h. Consumul de carburant? Doar 4.3 l / 100 km!

Oficial: Acesta este noul Mini Coupe!

Dar asta nu e tot. Pentru doritorii de senzatii extreme, britanicii de la Mini au pregatit nu unul, ci doua modele de performanta. Primul dintre ele adopta celebra litera S si se bucura de prezenta unui 1.6 turbo, de 184 cai putere si 240 Nm - indeajuns pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 6.9 secunde si 230 km/h viteza maxima. Esti in cautarea unor cifre mai impresionante de atat? Modelul John Cooper Works este gata sa intre in scena! Ascunzand sub capota acelasi motor 1.6 turbo, modificat insa pentru a livra nu mai putin de 211 cai putere si 260 Nm, coupe-ul britanic ofera performante capabile sa te lase fara de suflare, precum acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 6.4 secunde si viteza maxima de 240 km/h!

Oficial: Acesta este noul Mini Coupe!

Indiferent de versiunea pentru care optezi, faimoasa cutie manuala cu sase trepte este oferita in echiparea standard. O transmisie automata cu acelasi numar de viteze este disponibila optional pentru toata gama, exceptie facand ultra-performantul John Cooper Works. Nu de alta, dar altfel senzatiile traite ar scadea in intensitate.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (109) Poze Mini Coupe - Poze oficiale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2011