OFICIAL. Acestea sunt preturile pentru Romania ale masinii care vrea sa 'fure' clientii Daciei Logan

OFICIAL. Acestea sunt preturile pentru Romania ale masinii care vrea sa 'fure' clientii Daciei Logan
  • Noul Citroen C-Elysee porneste in Romania de la 11.067 euro
  • Versiunea de baza ofera un benzinar de 1.2 litri si 82 CP
  • Modelul entry-level duce lipsa instalatiei de aer conditionat
Distribuie pe Facebook

O alternativa la echiparile superioare ale Daciei Logan, versiunea imbunatatita a compactei Citroen C-Elysee porneste pe piata din Romania de la suma de 11.067 euro.

Anuntata oficial la sfarsitul anului trecut, cea mai noua reiteratie a compactei Citroen C-Elysee iese in evidenta printr-o grila restilizata a radiatorului, integrata de-aceasta data in design-ul regandit la randul sau al farurilor.

Mai multe modificari au fost operate, de asemenea, si la nivelul spoilerelor fata / spate, respectiv stopurilor si jantelor din aliaj, imbunatatirile propuse de masina franceza 'afectand' inclusiv departamentul interior - acolo unde avem parte chiar si de comenzi vocale sau compatibilitate cu Android Auto / Apple CarPlay.

In ceea ce priveste gama de motorizari, informatiile initiale dezvaluiau patru optiuni mari si late, dintre care doua pe benzina: PureTech 82 ori VTi 115, si doua pe motorina: HDi 92 sau BlueHDi 100.

Citroen C-Elysee Facelift

Citroen C-Elysee Facelift

Revenind acum la oferta caracteristica pietei auto din Romania, cea mai noua reiteratie a compactei Citroen C-Elysee propune prin intermediul versiunii de baza - disponibila de la suma de 11.067 euro, dupa cum spuneam si anterior, o unitate aspirata in trei cilindri, de 1.199 centimetri cubi si 82 cai putere.

Varianta entry-level a masinii franceze lucreaza alaturi de o cutie manuala cu cinci rapoarte si sprinteaza pana la o viteza maxima de 169 km/h, in timp ce consumul mediu de carburant este de 4.9 litri la 100 kilometri.

Echiparea standard, daca vine vorba despre acest aspect, include jante de tabla pe 15 inch, lumini de zi cu LED, computer de bord, geamuri fata electrice, regulator si limitator de viteza, oglinzi exterioare reglabile manual, preechipare radio si airbag-uri frontale, respectiv laterale cap / torace pentru sofer si pasagerul fata.

Lista cu optionale cuprinde, in schimb, proiectoare de ceata (124 euro), aer conditional manual (665 euro), radio CD MP3 (de la 263 euro), vopsea metalizata sau nemetalizata (170 sau 340 euro) si... cam atat.

Cea mai ieftina versiune diesel a compactei Citroen C-Elysee porneste de la 13.090 euro si ascunde sub capota o unitate cu patru pistoane si capacitatea de 1.6 litri, a carei putere maxima de 99 CP este 'transformata' de cutia manuala cu cinci rapoarte intr-o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 10.8 secunde.

Citroen C-Elysee Facelift

Citroen C-Elysee Facelift

Citroen C-Elysee Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Citroen C-Elysee Facelift
mai multe