OFICIAL: Audi prezinta interiorul noului TT

OFICIAL: Audi prezinta interiorul noului TT
  • Audi a prezentat la CES 2014 interiorul noului TT
  • Principala atractie este data de ecranul display-ului de 12.3 inchi
  • Modelul va ajunge anul acesta si pe piata din Romania
Distribuie pe Facebook

Audi a asteptat cel mai mare targ de tehnologie pentru a dezvalui interiorul urmatorului TT. Modelul va ajunge anul acesta si pe piata din Romania.

Audi pune in valoare tehnologia si elementele futuriste ale noului sau model inainte de lansarea oficiala. Producatorul din Ingolstadt a prezentat interiorul viitorului Audi TT in cadrul celui mai mare targ de tehnologie din lume, Consumers Electronics Show 2014, care se desfasoara in aceste zile la Las Vegas.

Interiorul masinii sport este descris ca fiind "purist, sportiv si pe deplin concentrat pe sofer". Panoul de bord se numeste "Audi virtual cockpit" si se afla in spatele volanului, concentrandu-se sa combine ceasurile de bord clasice intr-un afisaj digital.

Noul Audi TT - Interior

Ecranul noului display este generos, de 12.3 inchi, si vine in doua moduri diferite: cel clasic, in care vezi instrumentarul de bord, respectiv turometru, vitezometru etc., si cel in modul infotainment. Astfel, Audi elimina nevoia unui sistem de infotainment clasic, dispus in centrul panoului de bord, deasupra radio-ului.

Pentru fanii marcii, germanii au ales sa mentina comutatorul rotativ de control al MMI tot pe consola centrala, in spatele schimbatorului de viteze. De aici se poate controla sistemul "Virtual cockpit" aflat in spatele volanului.

Noul Audi TT - InteriorNoul Audi TT - Interior

Totodata, interiorul a fost echipat cu un volan sport, mult aluminiu si guri de aerisire circulare. Acestea din urma beneficiaza fiecare de un buton integrat cu ajutorul caruia se controleaza clima din habitaclu. Alte schimbari sunt reprezentate de noul tablou de bord, o consola centrala revizuita si scaune sport "S" cu tetiere integrate si perne laterale reglabile pneumatic.

"Primul Audi TT a fost o icoana de design in sine, a doua generatie a fost chiar mai sportiva (...). Si cu noul Audi TT, soferul va fi capabil sa experimenteze tehnologia intr-o masura si mai mare, la fel cum s-ar fi asteptat din partea unei masini sport autentice. (...)", a declarat profesorul dr. Ulrich Hackenberg, membru in comisia de management a grupului Audi pentru Dezvoltare Tehnica.

Noul Audi TT - Interior

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Noul Audi TT - Interior
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Ianuarie 2014