OFICIAL: BMW lanseaza o noua gama: M Performance Automobiles

OFICIAL: BMW lanseaza o noua gama: M Performance Automobiles
Pentru acei soferi care pun pret pe sportivitate insa nu doresc sa sacrifice valorile traditionale precum confortul sau practicabilitatea, bavarezii de la BMW lanseaza o noua gama de automobile, botezata extrem de sugestiv: M Performance Automobiles. Primele modele vor sosi la Salonul Auto de la Geneva si promit sa ofere o experienta unica, de neegalat.
Distribuie pe Facebook

Pentru a intelege insa mai bine care-i treaba cu noua gama de automobile a constructorului bavarez, este necesar sa aruncam o privire in trecut. In urma cu mai bine de trei decenii, in anul 1980, germanii de la BMW lansau deja-legendarul M535i, o masina ce avea sa ofere echilibrul perfect intre sportivitate, confort si practicabilitate. Succesul inregistrat a fost atat de mare, incat acest model a fost produs timp de sapte ani si vandut in doua generatii.

Revenind la prezent si la M Performance Automobiles, aflam ca noua gama a celor de la BMW doreste sa reia aceasta traditie, urmand a oferi masini ceva mai sportive decat cele standard si ceva mai putin performante decat cele insemnate cu logo-ul M. Desi compania bavareza nu a anuntat nimic concret pana la acest moment, ultimele zvonuri anunta ca viitorii clienti vor avea la dispozitie cel putin doua variante: M550d, respectiv X6 M50d - ambele propulsate de un motor diesel... tri-turbo.

De asemenea, M Performance Automobiles ar putea reprezenta si oportunitatea perfecta pentru ca un BMW X1 M sau BMW Seria 7 M sa-si faca aparitia la orizont. Indiferent care va fi adevarul, acesta va iesi la iveala peste doua luni, atunci cand Salonul Auto de la Geneva isi deschide larg portile.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Ianuarie 2012