Oficial: Cea mai noua masina de la Jaguar e de 9.09 ori mai rara decat un Bugatti Chiron

Oficial: Cea mai noua masina de la Jaguar e de 9.09 ori mai rara decat un Bugatti Chiron
  • Oficial: Cea mai noua masina de la Jaguar...
  • ... e de 9.09 ori mai rara decat un Bugatti Chiron
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de un agregat cu patru cilindri si o capacitate de 2.0 litri. Pe benzina.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doi ani - inca de la sfarsitul lui 2020, mult anticipatul F-Pace Facelift se vinde, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de compania Jaguar la dispozitia cumparatorilor se numara - mai nou, si o varianta comercializata sub indicativul F-Pace R-Dynamic Black Curated, respectivul model urmand sa impresioneze in special prin productia limitata la doar 55 de exemplare. Potrivit unui comunicat oficial de presa.

Jaguar F-Pace R-Dynamic Black Curated

Jaguar F-Pace R-Dynamic Black Curated

Jaguar F-Pace R-Dynamic Black Curated

Disponibila exclusiv pe piata auto din Japonia, conform primelor informatii si detalii disponibile, cea mai recenta creatie a constructorului britanic are la baza nivelul de echipare R-Dynamic Black, astfel ca dispune de diferite elemente, unele exterioare, altele interioare, de culoare neagra. De asemenea, lista cu dotari standard este una extrem de bogata - cuprinzand inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch, o tapiterie realizata din piele partial perforata, un plafon panoramic, scaune reglabile electric, cu incalzire si racire etc.

Insotit de o nota de plata echivalenta cu putin peste 62.300 de euro, noul Jaguar F-Pace R-Dynamic Black Curated se bucura de serviciile unui benzinar acompaniat de patru cilindri si o capacitate de 2.0 litri, respectivul motor - cunoscut sub indicativul P250, livrand rotilor de pe ambele punti 250 de cai putere. In consecinta, sprintul 0 - 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, in 7.3 secunde, pe cand viteza de top este de 217 kilometri pe ora.

Jaguar F-Pace R-Dynamic Black Curated

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Jaguar F-Pace R-Dynamic Black Curated
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Octombrie 2022