Oficial: Citroen DS3 editie limitata Materie Cenusie

Oficial: Citroen DS3 editie limitata Materie Cenusie
De parca Citroen DS3 nu era destul de chic, francezii s-au hotarat sa scoata o editie limitata ce poarta semnaturile unor designeri celebri, precum Kenzo, Yves Saint-Laurent si Olra Kiely. In plus, DS3 este acum disponibil si in varianta "Flavio", cu un plafon desenat de castigatorul Citroen Creative Awards.
Distribuie pe Facebook

Citroen DS3 este acum disponibil intr-o varianta speciala de culoare exterioara maro Hickory, cu autocolant pe plafon ce reprezinta un design desenat de castigatorul italian al concursului Citroen Creative Awards. Modelul poarta numele de Flavio, dupa castigatorul concursului, si este un adeziv auriu pentru plafon.

Oficial: Citroen DS3 editie limitata

Insa pentru clientii care vor mai mult de atat, Citroen DS3 este de acum disponibil intr-o editie limitata de doar 750 de exemplare, editie numita "Materie Cenusie". Aceste masini au o vopsea gri-mat cu elemente cromate la oglinzi, in laterale si la stopurile spate. Plafonul vine in alb sau negru, cu un kit decorativ si un set de jante pe 17 inch in aceeasi culoare. La interior regasim piele Mistral si un pachet MyWay Select Confort ce include climatizare automata, sistem de navigatie si un sistem HiFi audio. Doua motoare pe benzina sunt disponibile pentru aceasta editie limitata: VTi 120 si VTi 150, care au preturi de 23.400 Euro, respectiv 24.950 Euro.

Oficial: Citroen DS3 editie limitata

Chiar daca Citroen DS3 are un sex-appeal urias si atrage o multime de priviri, iata ca ceea ce e bun se poate imbunatati. Drept dovada sunt si premiile numeroase pe care masina le-a primit, ultimul fiind "Women's World Car of the Year", adica masina femeii in anul 2011, premiu obtinut in aprilie, in urma unei jurizari stricte. Din juriu au facut parte 14 femei jurnaliste si piloti de curse din toata lumea. Citroen DS3 a castigat datorita sigurantei, designului, spatiului de depozitare, placerea de condus si ecologiei.

Oficial: Citroen DS3 editie limitata

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2011