OFICIAL: Ford anunta cifrele noului Mustang

OFICIAL: Ford anunta cifrele noului Mustang
  • Noul Ford Mustang ofera pana la 435 CP si 541 Nm
  • Modelul american va fi disponibil la vanzare din toamna
  • Pretul de pornire este de 24.425 de dolari
Distribuie pe Facebook

Pana la 435 cai putere si 541 Newton-Metri. Aceasta este propunerea noului Ford Mustang in materie de valori maxime. Cat despre pretul sau de achizitie, cea de-a sasea generatie a iconicului muscle car american porneste de la 24.425 de dolari.

Aproximativ sase luni. De atat au avut nevoie oficialii Ford pentru a dezvalui cifrele si numerele caracteristice noului Mustang. Asteptarea pare sa fi meritat insa pe deplin, mai ales daca tinem cont ca americanii au dezvaluit cu aceasta ocazie si pretul de pornire.

Sa o luam insa cu inceputul. Dezvaluita in premiera mondiala la inceputul acesti an, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American de la Detroit, cea de-a sasea generatie a popularului muscle car de peste Ocean ofera in versiunea de baza o unitate aspirata cu sase cilindri in V si capacitate de 3.7 litri, capabila sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 300 cai putere si 379 Newton-Metri.

Noul Ford Mustang - Poze reale

Noul Ford Mustang - Poze realeNoul Ford Mustang - Poze realeNoul Ford Mustang - Poze reale

In cazul variantei de top, botezata in continuare GT, propulsia este asigurata de un motor V8 de cinci litri, 435 cai putere si 541 Newton-Metri in dreptul valorilor maxime. Sperai si la o motorizare supraalimentata? Ei bine, atunci ai noroc: Pentru prima oara in ultimii 25+ ani, iconicul Mustang este livrat la pachet si impreuna cu o unitate turbo in patru cilindri, de 2.3 litri, 310 cai putere si 433 Newton-Metri.

Din pacate, oficialii Ford nu s-au grabit sa anunte si performantele celei de-a sasea generatii a popularului lor muscle car, drept pentru care reamintim ca lista cu specificatii tehnice mai include si doua optiuni in materie de transmisie - manuala sau automata, ambele cu sase rapoarte, un sistem de tractiune spate si, poate cel mai important detaliu dintre toate, o suspensie independenta pentru puntea spate.

Asa cum precizam si anterior, noul Mustang va fi disponibil la vanzare incepand cu toamna acestui an, americanii avand de scos din buzunar un pret minim de 24.425 de dolari.

Noul Ford Mustang - Poze reale

Noul Ford Mustang - Poze realeNoul Ford Mustang - Poze realeNoul Ford Mustang - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze Noul Ford Mustang - Poze reale
mai multe