OFICIAL: Infiniti FX isi dezvaluie noua fata!

OFICIAL: Infiniti FX isi dezvaluie noua fata!
Cum poti transforma un automobil deja-atragator intr-o aparitie si mai incintanta? In cazul impresionantului Infiniti FX, lucrurile sunt cat se poate de simple - adaugi partii frontale o buna parte din liniile ce compun designul magnificului concept Essence, iar succesul este garantat.
Distribuie pe Facebook

Pe langa redesenarea atenta a partii frontale, japonezii de la Infiniti au integrat in meniul FX Facelift si un nou set de jante pe 20 inci, plus ceasuri de bord usor reproiectate. In plus, constructorul japonez le-a pregatit clientilor sai si o surpriza speciala, echipand versiunea cu facelift a modelului sau cu numeroase echipamente standard, dintre care enumeram tapiteria din piele, scaunele fata incalzite, farurile cu xenon si stopurile cu LED-uri. Cei care vor mai mult de atat, pot apela la numeroase pachete cu dotari optionale.

OFICIAL: Infiniti FX isi arata noua fata!

De asemenea, o noua editie speciala botezata sugestiv Infiniti FX35 Limited Edition promite sa satisfaca gusturile tuturor doritorilor de lux si exclusivitate prin ingrediente magice precum caroserie finisata intr-o nuanta unica de Iridium Blue, jante ce masoara 21 inci si faruri fumurii cu tehnologie AFS (Adaptive Front lighting System). La interior, specialul Infiniti FX35 Limited Edition se bucura de pedale din aluminiu, covorase de culoarea grafitului accesorizate cu insertii contrastante de albastru si tehnologii de ultima ora, precum Infiniti Hard Drive Navigation System sau Around View(r) Monitor (AVM).

OFICIAL: Infiniti FX isi arata noua fata!

In ceea ce priveste gama de motorizari, versiunea imbunatatita a SUV-ului Infiniti FX va fi disponibila in continuare cu aceleasi doua propulsoare pe benzina de dinainte de facelift - un V6 de 3.5 litri si 303 CP, respectiv un V8 de 5.0 si 390 CP. Intreaga putere va fi trimisa fie rotilor spate, fie tuturor celor patru roti, printr-o cutie de viteze cu sapte trepte.

OFICIAL: Infiniti FX isi arata noua fata!

Noul Infiniti FX va fi ansamblat de Nissan la uzina din Tochigi, Japonia.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Infiniti FX Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 August 2011