OFICIAL: Mercedes dezvaluie noua generatie a limuzinei S600

OFICIAL: Mercedes dezvaluie noua generatie a limuzinei S600
  • Mercedes a prezentat la Detroit noua generatie a limuzinei S600
  • Automobilul german este propulsat de un V12 twin-turbo de 530 cai putere
  • Vanzarile demareaza peste aproximativ doua luni, in cursul lui martie
Distribuie pe Facebook

Expansiunea gamei Mercedes S-Class continua astazi cu un nou episod, compania din Stuttgart dezvaluind in cadrul Salonului Auto de la Detroit cea mai noua generatie a limuzinei S600.

Proiectata pentru a reprezenta limuzina suprema, cea mai noua generatie a modelului Mercedes S600 va fi disponibila exclusiv intr-o versiune cu ampatament marit, viitorii pasageri urmand a beneficia din plin de pe urmele lungimii de peste 5.2 metri ai automobilului german.

Mercedes S600

Dar spatiul nu reprezinta singurele atuuri ale limuzinei din Stuttgart, cea mai noua generatie a modelului Mercedes S600 oferind in standard numeroase dintre dotarile optionale caracteristice versiunilor de motorizare inferioare, precum tapiteria din piele acompaniata de cusaturi in forma de carouri si ornamente din lemn masiv, sistemul de iluminare LED Intelligent Light sau chiar suspensia MAGIC BODY CONTROL cu functie ROAD SURFACE SCAN.

Mercedes S600

Si daca tot veni vorba de motorizare, cea mai noua generatie a modelului Mercedes S600 se poate lauda la acest capitol cu o unitate V12 twin-turbo de sase litri, 530 cai putere si 830 Newton-Metri. Nu lipsesc de pe lista cu specificatii tehnice nici transmisia automata cu sapte rapoarte sau functia ECO start/stop, consumul mediu de carburant invartindu-se astfel in jurul valorii de 11.3 litri la 100 km.

Mercedes S600

Iar asta nu e tot. Tehnologia este un alt capitol la care limuzina companiei din Stuttgart urmeaza sa impresioneze, cea mai noua generatie a modelului Mercedes S600 bucurandu-se, pe langa deja obisnuitele sisteme Active Lane Keeping Assist, Active Blind Spot Assist, BAS PLUS cu functie Cross-Traffic Assist, DISTRONIC PLUS cu functie STEER CONTROL si Stop&Go Pilot, PRE-SAFE Brake si PRE-SAFE PLUS, si de prezenta noului sistem COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, care va fi disponibil incepand cu martie, in mod optional, si pe celelalte motorizari.

Mercedes S600

De asemenea, cea mai noua generatie a modelului Mercedes S600 mai beneficiaza si de un Head-Up Display imbunatatit, inspirat de cel ce echipeaza avioanele de vanatoare, dar si de un touchpad care permite, printre altele si introducerea caracterelor de mana.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes S600
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Ianuarie 2014