Oficial: Noua masina de la Hyundai e aproape la fel de rara ca un Bugatti Chiron

Oficial: Noua masina de la Hyundai e aproape la fel de rara ca un Bugatti Chiron
  • Oficial: Noua masina de la Hyundai...
  • ... e aproape la fel de rara ca un Bugatti Chiron
Distribuie pe Facebook

Botezata i30 N Drive-N Limited Edition, aceasta isi intampina clientii atat intr-o varianta fastback, cat si intr-o versiune hatchback.

Sfarsitul primaverii anului 2022 marcheaza debutul unui nou Hyundai, conducerea producatorului sud-coreean publicand recent - cu doar cateva zile in urma, primele fotografii si informatii ale unei masini comercializate sub denumirea de i30 N Drive-N Limited Edition. Disponibila la vanzare intr-un numar de numai 800 de unitati, cu 620 urmand sa ajunga pe strazile din Europa, iar restul pe taram australian, potrivit unui comunicat oficial de presa, respectiva savoare va fi oferita decat in doua culori exterioare, ambele cu finisare perlata: Phantom Black si Serenity White.

Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition

Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition

Vanduta atat intr-o varianta fastback, cat si intr-o versiune hatchback, dupa cate au tinut sefii companiei asiatice sa sublinieze, aceeasi aroma va mai pune la dispozitia cumparatorilor inclusv diferite accente contrastante de rosu, plus bronz, cu nuanta din urma acompaniind si jantele din aliaj cu diametrul de 19 inch.

La interior - de cealalta parte a portierelor, lista ingredientelor ce compun reteta pe nume i30 N Drive-N Limited Edition debuteaza cu tapiteria din piele si Alcantara, un alt element principal de atractie constand in scaunele cu suport lateral marit, daca mai trebuia cumva precizat. Din peisaj nu lipsesc nici volanul cu design cu trei spite - si, extrem de important de mentionat, cu functie de incalzire, display-ul central de dimensiuni generoase, cu functie tactila, incarcarea wireless a telefonului mobil ori placuta ce aduce aminte de numarul redus de unitati asamblate in total.

Aceeasi exclusivista masina se mai poate lauda, asemeni variantei standard, si cu o motorizare turbo de doi litri, pe benzina, ce lucreaza alaturi de o cutie manuala sau una automata, cu dublu ambreiaj, pentru a livra rotilor undeva in jurul a 280 de cai putere, versiunea DCT plusand cu 10 CP pentru o perioada de 20 de secunde.

Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition
mai multe