Oficial: Noua masina de la Subaru e de 2.5 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

Oficial: Noua masina de la Subaru e de 2.5 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • Oficial: Noua masina de la Subaru e de 2.5 ori...
  • ... mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor aspirat cu patru cilindri in linie si o capacitate de 2.4 litri - pe benzina, livreaza persoanei aflate la volan undeva in jurul a 235 de cai putere. Plus 250 de Newton-Metri.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ doi ani, la finalul toamnei lui 2020, autoturismul comercializat de Subaru sub denumirea de BRZ a revenit de curand - pe parcursul zilelor precedente, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia?

Compania nipona a lansat - pe piata, o noua versiune a coupe-ului oferit pe aceeasi arhitectura precum Toyota GR86, varianta vanduta sub indicativul 10th Anniversary Limited celebrand o decada de la debutul originalului.

Subaru BRZ S 10th Anniversary Limited

Disponibil exclusiv pe piata din Japonia - sub forma unei editii limitate la numai 200 de unitati, respectivul automobil se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin nuanta albastra a caroseriei. Inspirata de primul Subaru BRZ, evident.

Aceeasi savoare 10th Anniversary Limited a mai pregatit, anunta un comunicat pus la dispozitia presei, si un set de jante cu finisare mata - pe 18 inch, blocuri optice cu tenta fumurie, o evacuare dubla, oglinzi de culoare neagra etc.

La interior - de cealata parte a portierelor, lista atractiilor principale debuteaza cu o tapiterie din piele accesorizata cu elemente realizate din Ultrasuede. Seria vestilor bune continua cu o pereche de scaune fata sport si diferite detalii contrastante.

Reteta caracteristica exclusivistului Subaru BRZ 10th Anniversary Limited se incheie - deloc surprinzator, cu o motorizare aspirata in patru cilindri, cu capacitatea de 2.4 litri, sinonima cu 235 CP si 250 Nm pe puntea spate.

Subaru BRZ S 10th Anniversary Limited

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Subaru BRZ S 10th Anniversary Limited
mai multe