OFICIAL: Noul Mercedes ML intra in scena!

OFICIAL: Noul Mercedes ML intra in scena!
Desi primul contact cu publicul va avea loc abia in toamna acestui an, la Frankfurt Motor Show, constructorul german nu s-a putut abtine din a ne face cunostinta cu cea mai noua creatie a sa - ultima generatie a celebrului SUV ML.
Distribuie pe Facebook

Cu ce avem de-a face mai exact?

Acesta este noul Mercedes ML, ajuns intre timp la a treia generatie. Frate de sange cu americanul Jeep Grand Cherokee - in alta ordine de idei, cele doua modele isi vor imparti platforma tehnica, SUV-ul german impresioneaza printr-un design evoluat, atat la exterior, cat si la interior. Mai precis, exteriorul se remarca in special printr-o grila frontala desenata intr-o pozitie aproape verticala, un element definitoriu al actualului limbaj de design Mercedes. In plus, spoilerele au fost inzestrate cu forme mai agresive ca niciodata, in timp ce partea din spate - stopurile si aripile in special, ne aduc aminte de familistul E-Class Wagon. La final, interiorul se bucura de prezenta unor linii moderne, materiale de cea mai buna calitate si ultimele noutati in materie de tehnologie.

OFICIAL: Noul Mercedes ML intra in scena! OFICIAL: Noul Mercedes ML intra in scena!

Noul Mercedes ML - Mai eficient ca niciodata

Ultima generatie a celebrului SUV din Stuttgart va fi disponibila la lansare cu o paleta formata din trei motorizari. Versiunea de baza va fi reprezentata de modelul ML 250 Bluetec, ce ascunde sub capota un propulsor turbodiesel in patru cilindri, cu o capacitate de 2.1 litri, ce produce undeva in jurul a 204 cai putere si nu mai putin de 500 Nm. Mai departe, un nou V6 turbodiesel de 3.0 litri va livra celui aflat la volan 258 CP si aproximativ 620 Nm, in timp ce fanii motoarelor pe benzina vor putea apela la o unitate V6 de 3.5 litri si 306 CP. Indiferent de motorizarea pentru care optezi, noul Mercedes ML este oferit in standard cu sistem de tractiune integrala si cutie automata 7G-Tronic Plus. De asemenea, viitorul va aduce cu sine si o versiune de mare performanta, semnata de cei de la AMG.

OFICIAL: Noul Mercedes ML intra in scena! OFICIAL: Noul Mercedes ML intra in scena!

Cea mai noua generatie a SUV-ului german Mercedes ML va debuta in toamna acestui an, la Frankfurt Motor Show. Cel mai probabil, lista de preturi va fi anuntata in curand.

OFICIAL: Noul Mercedes ML intra in scena!



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Noul Mercedes ML - Galerie Foto
mai multe