Oficial: Urmatoarea masina pe care nemtii de la Volkswagen o vor lansa pe piata va fi doar un Ford rebranduit

Oficial: Urmatoarea masina pe care nemtii de la Volkswagen o vor lansa pe piata va fi doar un Ford rebranduit
  • Oficial: Urmatoarea masina pe care...
  • ... nemtii de la Volkswagen o vor lansa pe piata...
  • ... va fi doar un Ford rebranduit
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata premiera mondiala va avea loc - aparent, peste numai o singura saptamana, la inceputul lunii viitoare.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de zece ani, primul Amarok din istoria marcii Volkswagen va deveni o simpla amintire peste aproximativ sapte zile - atunci cand producatorul german va lansa urmatoarea generatie a camionetei anticipate de conceptul Pickup din 2008. Comparativ cu originalul - care se bucura de propria reteta, noul model va imprumuta numeroase ingrediente cheie, inclusiv platforma si display-ul central cu diagonala de 12 inch, similar unei tablete, de la actualul Ford Ranger.

VW Amarok - Schite

VW Amarok - Schite

Asteptat sa debuteze in data de 7 iulie, respectivul vehicul ar trebui sa mai dispuna - spre deliciul amatorilor de tehnologie moderna, si de faruri cu matrice de LED-uri, de scaune fata cu multiple functii de confort, de iluminare ambientala, de incarcare wireless a telefonului mobil, de climatizare cu reglare automata, instalatie audio de inalta fidelitate, asistent pentru mentinerea benzii de rulare etc.

Similar originalului, noul Amarok isi va intampina potentialii clienti si cumparatori - dupa cate au precizat, anterior, oficialii companiei germane Volkswagen, alaturi de o gama compusa din patru motorizari diesel si numai o singura unitate pe benzina. Pentru moment, specificatiile exacte ale propulsoarelor disponibile reprezinta doar un mare mister - comunicatul de presa anuntand insa ca persoanele interesate de un exemplar vor avea la dispozitie atat versiuni cu tractiune spate, cat si variante... 4x4.

VW Amarok - Interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Iunie 2022