OFICIAL: Volvo dezvaluie mult-anticipatul V40

OFICIAL: Volvo dezvaluie mult-anticipatul V40
Este oficial. Dupa numeroase fotografii si informatii scapate pe internet, suedezii de la Volvo au decis sa dezvaluie in cele din urma, in mod oficial, mult-anticipatul V40. Asa cum probabil cunoaste deja intreaga planeta, primul contact cu publicul va avea loc luna viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Distribuie pe Facebook

Proiectat pentru a concura cu ultimele generatii ale modelelor Audi A3 si BMW Seria 1, noul Volvo V40 se remarca printr-un design atragator, ce-l pozitioneaza in fruntea rivalilor sai germani. Mai mult de atat, atentia acordata detaliilor este de-a dreptul fantastica, automobilul constructorului reusind sa se remarce inca de la prima aparitie. Dar aceste lucruri le stiam deja, datorita fotografiilor oficiale scapate zilele trecute pe internet.

OFICIAL: Volvo dezvaluie noul V40

Singurele lucruri pe care nu le stiam aveau in mare parte legatura cu aspectul tehnic. Din fericire, cei de la Volvo ne-au pus la dispozitie un comunicat de presa. Din nefericire, acesta este destul de evaziv si ne lamureste doar partial. Mai exact, gama de motorizari oferita de mult-anticipatul V40 ramane in continuare un mister, constructorul suedez multumindu-se sa ne anunte ca versiunea de performanta a noii sale creatii va ascunde sub capota propulsorul turbo T5, ce promite 254 cai putere si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 6.7 secunde.

OFICIAL: Volvo dezvaluie noul V40

De asemenea, este bine de stiut ca versiunea cu cinci usi a deja-celebrului C30 poate fi echipata si cu o unitate diesel, ce emite doar 94 de grame de dioxid de carbon per kilometru. Intr-un final, suedezii de la Volvo ne anunta ca al lor nou V40 este disponibil atat cu cutie manuala, cat si cu transmisie automata.

OFICIAL: Volvo dezvaluie noul V40

In ceea ce priveste productia, aceasta va demara in luna mai, la uzina companiei din Ghent, Belgia.

Volvo V40 - Video Oficial



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Volvo V40 - Galerie Foto
mai multe