OPEL a publicat acum primele informatii si fotografii oficiale. Noua masina a nemtilor are 230 de CAI si 4x4 in standard!

OPEL a publicat acum primele informatii si fotografii oficiale. Noua masina a nemtilor are 230 de CAI si 4x4 in standard!
  • Opel prezinta oficial noul Insignia GSi Facelift
  • Modelul german vine cu 230 de CP sub capota
  • Un sistem 4x4 inteligent este oferit in standard
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o transmisie automata in noua rapoarte si un design care pune accentul pe sportivitate.

Urmand sa ia startul chiar in dimineata zilei de maine, Salonul Auto de la Bruxelles de anul acesta promite sa-si intampine vizitatorii alaturi de numeroase noutati si premiere absolute. Printre masinile care vor debuta cu ocazia celei de-a 98-a editii a evenimentului respectiv se numara si Opel Insignia GSi Facelift, model anuntat oficial... ei bine, chiar acum.

Spre deosebire de originalul lansat pe piata in 2017, versiunea imbunatatita a produsului german de performanta vine cu mai multe modificari la nivelul partii frontale, care-i confera un plus vizibil de sportivitate vizuala.

Opel Insignia GSi Facelift

Diferite schimbari au fost operate si in partea posterioara a caroseriei, in timp ce departamentul interior continua sa aduca in prim plan un volan partial plat si o pereche de scaune fata bine conturate. In ceea ce priveste oferta pe plan tehnic, clientii vor descoperi un meniu complet diferit, care gazduieste acum doar o singura optiune de motorizare.

Intr-o alta ordine de idei, versiunea imbunatatita a modelului Opel Insignia GSi nu va fi disponibila la vanzare decat in compania unui benzinar cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, care dezvolta undeva in jurul a 230 CP.

O noua cutie automata cu noua rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, cu functie de vectorizare a cuplului, completeaza pachetul standard specific automobilului german de performanta, insa modul in care a evoluat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora ramane un mister. Lucru valabil si in cazul vitezei de top.

Ce este drept, ziua de astazi ne lumineaza cu privire la... consumul mediu de carburant al masinii in cauza, care difera in functie de masuratorile efectuate: sapte litri la suta regim NEDC si 12.0 - 12.2 litri la suta in regim WLTP.

Opel Insignia GSi Facelift

Opel Insignia GSi Facelift

Opel Insignia GSi Facelift

Opel Insignia GSi Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Opel Insignia GSi Facelift
mai multe