Opel Astra GTC primeste un nou motor turbodiesel

Opel Astra GTC primeste un nou motor turbodiesel
  • Opel Astra GTC se lauda cu un nou motor 1.6 turbodiesel
  • Unitatea cu pricina ofera un total de 136 CP si 320 Nm
  • Consumul mediu de carburant este de 4.1 litri la 100 km
Distribuie pe Facebook

Actuala generatie a modelului Opel Astra GTC este acum disponibila la vanzare intr-o noua versiune de motorizare. Vorbim, mai exact, despre o varianta 1.6 CDTI de 136 cai putere, al carei pret porneste de la 24.390 de euro.

De la un 1.4 turbo de 120 CP si pana la un 2.0 turbo capabil sa livreze pana la 280 de cai putere. Pe scurt, exista numeroase optiuni de motorizare dintre care sa poti alegi atunci cand te gandesti la cumpararea unui Opel Astra in trei portiere. Optiuni pentru toate gusturile si buzunarele, capabile sa satisfaca atat dorinta de eficienta, cat si setea de performanta. Sau, de ce nu, ambele cerinte, intr-o egala masura.

Dar asta nu inseamna neaparat ca inginerii producatorului de automobile din Russelsheim nu cauta si alte solutii pentru propulsia modelului GTC. Ba din contra: in cazul in care nici una dintre unitatile disponibile initial nu te-au multumit pe deplin, oficialii companiei germane se mandresc acum ca al lor atragator hatchback poate fi acum achizitionat si in compania unui nou motor turbodiesel in patru cilindri.

Opel Astra GTC 1.6 CDTI

Proiectata pentru a inlocui populara versiune 1.7 CDTI, noua motorizare vine la pachet impreuna cu o capacitate de 1.6 litri si 136 CP in dreptul puterii. De asemenea, cuplul maxim se invarte in jurul valorii de 320 Newton-Metri, lista cu "surprize" continuand cu transmisia manuala cu sase rapoarte si sistemul start/stop ce se numara printre dotarile oferite in standard.

Astfel consumul mediu de carburant este de 4.1 litri la 100 de kilometri, in timp ce emsiile de dioxid de carbon nu depasesc pragul de 109 grame per kilometri. Cat despre performante, ei bine... viitorii clienti vor fi nevoiti sa se multumeasca cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 10.2 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea doar pana la 198 kilometri pe ora.

In ceea ce priveste pretul sau de achizitie, noul Opel Astra GTC 1.6 CDTI de 136 de cai putere porneste de la 24.390 de euro.

Opel Astra GTC 1.6 CDTI

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Iunie 2014