Opel Corsa 1.4 - ce parere ai?

Opel Corsa 1.4 - ce parere ai?
Cand ai de gand sa-ti cumperi o masina, intrebi in stanga si-n dreapta, cauti informatii pe forumuri, opresti un vecin care are o masina ca cea pe care vrei tu s-o cumperi, etc. Dar eu m-am gandit sa te intreb pe tine. Ce pare ai despre masina asta?
Distribuie pe Facebook

Am mers cam 100 si ceva de kilometri cu masina asta. Dar inca nu m-am convins daca este o masina care merita sau nu a fi cumparata. Singura mea indoiala este motorul pe benzina. Are un motor de 1,4 litri care, desi trage o masina mica, nu are niciun pic de vlaga in el. Iar despre consum, nu vrea al naibii sa scada sub 10 sub nicio forma... Poate pentru ca e iarna, poate pentru ca e mai aglomeratie zilele astea, nu stiu, dar cert este ca ia mai mult decat masina mea cu motor de 1.8 litri, tot benzina, care consuma 8,5 urban. Si mult mai mare...

In rest, la dotari sta bine, la fel si la spatiu, dar si la pretul de achizitie. Plus ca vorbim de un Corsa ultimul model, cu motor micut, care se va deprecia destul de greu in urmatorii ani. Si cu taxele astea tot mai mari, un motor mic se pare ca va fi singura noastra optiune pe viitor. Chiar daca are anumite dezavantaje.

Am mers si cu varianta EcoFLEX, motor 1,3 pe motorina. Nici nu se compara, e alta viata. Nu mi-as lua masina pe benzina prea curand, cel putin cu motor aspirat. Insa toate vin cu avantaje si dezavantaje. Dar tu, dupa parerea ta, ce zici de acest Opel Corsa?

Sondaj

Ce parere ai despre Opel Corsa?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Decembrie 2011