Opel Corsa dezvaluie noutatile aduse de noua sa versiune

Opel Corsa dezvaluie noutatile aduse de noua sa versiune
Noul Opel Corsa are toate atuurile pentru a ramane in fruntea preferintelor clientilor Opel din Romania: versiunea 2011 are totul schimbat sub caroserie, iar liniile redesenate si echipamentele inovatoare pentru segment o fac si mai atractiva.
Distribuie pe Facebook
Culori noi pentru exterior si interior, o oferta mare de versiuni individualizate se adauga inovatiilor accesibile: sistemul infotainment multimedia TOUCH & CONNECT cu touch screen color de 5 inchi, navigatie, Bluetooth, conexiuni iPod si USB, vine alaturi de acoperis panoramic, asistare la pornirea din rampa, volan incalzit, faruri adaptive.

Tehnologia Start/Stop disponibila pentru o noua versiune a motorului 1.3 CDTI de 70 kW/ 95 cp ecoFLEX creste si mai mult eficienta generala a Corsa: 3,5 litri motorina la 100 km si emite doar 94 g/km CO2, in cazul variantei cu 3 usi. Motoarele reproiectate furnizeaza mai multa putere cu consum mai mic si emisii CO2 scazute, venind cu o plaja de oferte ce ajunge pana la 130 CP in cazul variantelor diesel si pana la 192 CP la benzina.

Modelul se poate comanda la dealerii Opel din toata tara. In oferta lunii martie, Opel Corsa Essentia 5 usi 1.0 65 CP, echipata cu Family Pack, este disponibila la un pret de 9.470 euro cu TVA.


Sursa: Opel
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Opel Corsa Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Martie 2011