Opel prezinta Insignia Exclusive Edition

Opel prezinta Insignia Exclusive Edition
Insignia, nava amiral a marcii germane, vine la showroom-urile Opel intr-o echipare ce acopera o gama variata de solicitari.
Distribuie pe Facebook

Formula "Exclusive Edition" include o serie de dotari ce fac din modelul condus o masina intr-adevar exclusivista: scaunele certificate AGR garanteaza cel mai comod si sanatos condus, in timp ce pachetul exterior OPC imbraca acest confort intr-unul dintre cele mai atractive ambalaje. In plus, culoarea metalizata este in standard, ca si jantele din aliaj 18". Opel ofera singurul tip de scaune ergonomice frontale certificate de expertii in sanatatea spatelui din cadrul organizatiei germane independente Aktion Gesunder Rucken (AGR - Actiune pentru un spate sanatos).

Confortul si siguranta reprezinta obiectivele principale si pentru numeroase alte elemente incluse in pachet, precum oglinzi electrice incalzite, volan imbracat in piele cu comenzi audio sau controlul automat al farurilor. Dotari precum ESP Plus sau airbag-uri frontale, laterale si de tip cortina pentru sofer si pasager fata sunt, de asemenea, standard.

Pachetul Exclusive Edition este disponibil atat pentru motorizarea diesel de 2.0, cu cele 3 variante de putere, ce acopera o plaja de la 110 la 160 CP, cat si pentru versiunea Turbo a motorului pe benzina de 1.4, cu 140 CP.



Sursa: Opel
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Iulie 2011