Opel scoate la vanzare crossover-ul Karl Rocks la un pret imbatabil

Opel scoate la vanzare crossover-ul Karl Rocks la un pret imbatabil
  • Opel a publicat pretul de pornire pentru Karl Rocks
  • Acesta se adreseaza deocamdata numai pentru piata din Germania
  • Primele exemplare incep sa ajunga la showroom-urile din Europa
Distribuie pe Facebook

Nemtii au publicat preturile de pornire pentru crossover-ul Karl Rocks si au inceput sa trimita primele exemplare spre dealerii din Europa. Pretul de pornire dezvaluit cu putin timp in urma se aplica numai pietei din Germania.

Opel a dezvoltat crossover-ul Karl Rocks pentru cei care cauta o masina de oras cu trasaturi de SUV si l-au prezentat in premiera cu aproximativ 6 luni in urma, in cadrul Salonului Auto de la Paris. Primele exemplare au inceput deja sa ajunga la showroom-urile din Europa, prilej cu care am aflat si pretul de pornire, valabil deocamdata numai pentru piata din Germania.

Opel Karl Rocks

Astfel, pentru 12.600 de euro vei primi un Opel Karl cu o garda la sol inaltata cu 18 milimetri, protectii din plastic caracteristice unui vehicul off-road, bare longitudinale pentru plafon, jante de 15 inch cu design special, tapiterie din material, decoratiuni din metal pentru praguri si o interfata Radio R300 oferita in standard.

Opel Karl Rocks

Lista de dotari optionale iti permite sa iti personalizezi automobilul dupa bunul tau plac, si include printre altele sistemul de infotainment IntelliLink 4.0 cu conectivitate Apple CarPlay si Androd Auto integrata.

Opel Karl Rocks

Pe langa aspectul de SUV, noul Opel Karl Rocks poate transporta 5 pasasgeri si propune un spatiu interior generos si un volum de incarcare al portbagajului de 1.013 litri, cu scaunele din spate rabatate.

Opel Karl Rocks

In ceea ce priveste gama de propulsoare, aceasta este compusa dintr-o unitate pe benzina de 1.0 litru, capabila de 74 de cai putere si conectata unei transmisii manuale cu 5 trepte. Aceasta nu reprezinta deloc o noutate, fiind regasita si in gama de motorizari a modelului Karl.

Opel Karl Rocks

Clientii care sunt in cautarea unei masini fiabile cu consum mic de carburant pot opta pentru cealalta motorizare, de 1.0 litru LPG ecoFLEX. Potrivit standardelor NEDC, atunci cand este alimentata cu GPL, aceasta are un consum mediu de 5.9 litri/100 de km, iar atunci cand functioneaza pe benzina, consumul scade la doar 4.7 litri/100 de kilometri. Rezervoarele pot stoca 32 de litri de benzina, respectiv 20 de litri de GPL, multumita carora Opel-ul Karl Rocks are o autonomie maxima de 1.019 kilometri cu un singur plin.

Opel Karl Rocks

Insa trebuie avut in vedere ca testele NEDC nu sunt intocmai concludente, consumul specificat in cadrul acestora tinzand sa fie mai mic decat cel realizat in realitate. Tocmai de aceea, autoritatile Uniunii Europene lucreaza la un nou program care sa testeze consumul si emisiile masinilor in conditii normale de trafic.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Opel Karl Rocks
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Aprilie 2017