Opel vrea sa te faca sa uiti complet de actualul Volkswagen Polo si lanseaza pe piata o versiune mult imbunatatita a celebrului Corsa

Opel vrea sa te faca sa uiti complet de actualul Volkswagen Polo si lanseaza pe piata o versiune mult imbunatatita a celebrului Corsa
  • Opel vrea sa te faca sa uiti complet de actualul Volkswagen Polo
  • Lanseaza pe piata o versiune mult imbunatatita a celebrului Corsa
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor putea opta, in premiera absoluta, si pentru un benzinar turbo cu tehnologie mild-hybrid. La 48 de volti.

Dezvelit oficial in urma cu mai bine de patru ani, chiar la inceputul verii lui 2019, cel mai recent Opel Corsa din istorie se apropie incet - dar sigur, de sfarsitul glorioasei sale cariere. Acesta este, de altfel, si motivul principal pentru care rivalul modelului Volkswagen Polo a primit de curand, pe parcursul zilelor anterioare, un binemeritat facelift, noua varianta a popularei masini de dimensiuni subcompacte remarcandu-se in special prin design-ul complet redesenat - mai spectaculos ca oricand, al partii frontale, acolo unde lista atractiilor principale cuprinde inclusiv blocuri optice cu 14 elemente LED in dotare.

Opel Corsa Facelift

Opel Corsa Facelift

Reteta specifica departamentului exterior se incheie, potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei, cu o nuanta proaspata - Grafik Grey, pentru caroseria echipata cu cinci portiere, pe cand meniul de la interior culmineaza cu ecranul central de pana la zece inch, acompaniat de un procesor Qualcomm Snapdragon si AI. Odata ajunsi in cabina, clientii vor mai descoperi - conform documentului mentionat in randurile de mai sus, si un volan restilizat, cu parte inferioara plata, in timp ce lista optiunilor caracteristice familiei de motorizari gazduieste, in premiera absoluta, un propulsor de 1.2 litri, pe benzina, insotit de un sistem MHEV la 48V, plus o cutie DCT.

Acelasi Opel Corsa Facelift se mai poate lauda, mai mult ori mai putin surprinzator, si cu o savoare complet electrica, aroma in cauza urmand sa fie disponibila in doua configuratii diferite - cu numai 136 sau 156 de cai putere. Informatiile referitoare la proba 0 - 100 de kilometri pe ora si viteza de top nu reprezinta, din pacate, decat o mare necunoscuta, conducerea companiei producatoare spulberand - din fericire, misterul urias care plutea deasupra autonomiei, cea mai recenta iteratie a rivalului lui Volkswagen Polo promitand sa parcurga, cu o singura incarcare a bateriei, pana la 357, respectiv 402 kilometri.

Opel Corsa Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Opel Corsa Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2023