Opel Zafira Tourer castiga 'Volanul de Aur 2012'

Opel Zafira Tourer castiga 'Volanul de Aur 2012'
Sase modele au intrat in competitia pentru categoria van in competitia "Volanul de Aur 2012", iar Opel Zafira Tourer a iesit castigator al clasei sale. Acest important premiu european este doar ultimul dintr-un lung sir de succese pentru producatorul auto din Russelsheim: ambeii predecesori ai modelului au castigat acest premiu in 1999 si apoi din nou in 2005. Acest an marcheaza cea de-a 37-a oara de cand se acorda "Volanul de Aur". Pana in prezent, Opel a castigat premiul de 15 ori.
Distribuie pe Facebook
In acelasi timp, Zafira Tourer intregeste lunga lista de premii primite de Opel in 2012, inclusiv titlul de "Masina Anului" pentru modelul electric Ampera.
Publicatiile germane "Auto Bild", "Bild am Sonntag" si 26 de reviste partenere din Europa au gazduit concursul anual. Patruzeci si patru de modele au concurat in sase categorii diferite. Cititorii, nu expertii, judeca pentru a determina care dintre modele castiga. In acest sens, "Volanul de Aur" reflecta aprecierea pe care clientii o acorda monovolumui Opel.
"Suntem extrem de multumiti de un premiu in aceasta categorie. Este dovada ca Zafira Tourer este pe gustul cititorilor, dintre care multi sunt si clientii nostri ", a declarat Steve Girsky, Presedinte al Consiliului de Supraveghere Opel si Vicepresedinte GM. Girsky a vorbit miercuri la ceremonia de decernare a "Volanului de Aur" de la Berlin. "Conceptul este pur si simplu functional: alcatuit dintr-o combinatie de lounge pe roti si un campion al flexibilitatii, adecvata pentru utilizarea de zi cu zi. In acelasi timp, premiul din acest an reconfirma ca putem puncta cu oferta noastra pentru masini de familie. Deja Meriva a primit "Volanul de Aur" in 2010.

Opel ADAM s-a clasat pe locul secund in competitia in care au votat cititorii romani ai AutoBild, in conditiile in care modelul urmeaza sa aiba lansarea in 2013. Prin modelul ADAM complet nou, Opel se lanseaza in modernul segment A, aflat in crestere. Avand o lungime de aproape 3,7 metri (latime 1,72 metri fara oglinzi), Opel ADAM este un autovehicul cu trei usi, agil si original, perfect pentru mediul urban, cu o dinamica de conducere adecvata si pentru zonele extra-urbane. In interior, Opel ADAM poate transporta pana la patru persoane, care se vor bucura de o atmosfera specifica autovehiculelor din clasa premium si de un spatiu generos, neobisnuit pentru un model de dimensiuni mici.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Noiembrie 2012