OZN, frate! Cea mai noua masina de la Hyundai arata ca o farfurie zburatoare!

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Hyundai arata ca o farfurie zburatoare!
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Hyundai arata ca o farfurie zburatoare!
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea de ales intre doua unitati pe benzina, ambele cu capacitatea de 2.5 litri, si un sistem de propulsie hibrid.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de patru ani - inca de la inceputul primaverii lui 2019, nonconformistul sedan pe care Hyundai il vinde sub numele de Sonata a revenit de curand, chiar pe parcursul zilelor precedente, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: conceput special pentru a concura impotriva unor rivali precum Volkswagen Passat, impozantul model de dimensiuni medii a primit recent, la finalul saptamanii trecute, un facelift major, versiunea imbunatatita a produsului mentionat anterior remarcandu-se numaidecat prin design-ul SF, complet regandit, al partii frontale - nenumarate modificari fiind insa operate si in partea posterioara a caroseriei, dar si la nivelul paletei de culori exterioare.

De cealalta parte a portierelor, in cabina, noul display curbat, impartit in doua zone diferite de lucru, fiecare cu o diagonala de 12.3 inch, reprezinta piesa de rezistenta, o instalatie de climatizare cu reglare automata si comenzi tactile continuand - inutil de precizat, tema futurista specifica plansei de bord. Odata ajunsi la interior, viitorii pasageri vor mai descoperi si un sistem audio de inalta fidelitate - condimentat cu 12 difuzoare Bose, in timp ce reteta caracteristica departamentului tehnic cuprinde inclusiv doua motoare in patru cilindri, pe benzina, unul turbo, altul aspirat natural, o varianta hybrid completand, intr-un final, lista motorizarilor oferite clientilor.

Hyundai Sonata

Hyundai Sonata

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (55) Poze Hyundai Sonata
mai multe