OZN, frate! Cea mai noua masina de la Hyundai arata ca o farfurie zburatoare!

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Hyundai arata ca o farfurie zburatoare!
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Hyundai arata ca o farfurie zburatoare!
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea de ales intre doua unitati pe benzina si un sistem de propulsie hybrid.

Dezvelit lumii intregi acum mai bine de trei ani - inca din prima parte a lui 2019, nonconformistul sedan pe care Hyundai il vinde sub numele de Sonata a revenit de curand, chiar pe parcursul acestor zile, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia - ajuns la jumatatea carierei sale, respectivul model de dimensiuni medii a primit, la finalul saptamanii curente, un facelift major, reteta specifica noii variante debutand cu aspectul complet redesenat, mai spectaculos ca oricand, al partii frontale.

Hyundai Sonata

Hyundai Sonata

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, pe parcursul urmatoarelor luni - la un pret de pornire momentan necunoscut, aceeasi berlina in patru portiere, cu alura de fastback, se mai poate lauda, la nivelul departamentului exterior, inclusiv cu un numar generos de optiuni proaspete in materie de jante ori blocuri optice spate restilizate de la zero, pe cand meniul de la interior culmineaza cu ecranul curbat impartit in doua zone diferite de lucru.

Cea mai recenta iteratie a masii oferite sub denumirea de Sonata a mai pregatit - mai mult sau mai putin surprinzator, si un volan in trei spite, cu functie de incalzire, o instalatie audio de inalta fidelitate, compusa din 12 difuzoare de la Bose, scaune reglabile electric, insotite de ventilatie, in timp ce propulsia modelului cu pricina va fi asigurata de trei optiuni diferite. Intr-o alta ordine de idei, marea batalie se va da intre doua benzinare de 2.5 litri - unul aspirat, altul turbo, si un ansamblu hybrid.

Hyundai Sonata

Hyundai Sonata

Hyundai Sonata

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (82) Poze Hyundai Sonata
mai multe