Pana la sfarsitul anului se umple strada de ele. Noua masina de la VW are motor VR6 si cutie DSG in standard

Pana la sfarsitul anului se umple strada de ele. Noua masina de la VW are motor VR6 si cutie DSG in standard
  • Volkswagen prezinta noul Passat GT
  • Modelul german ofera 280 CP
  • Pretul de pornire este de 29.090 dolari
Distribuie pe Facebook

Volkswagen aduce la Detroit mult anticipata versiune de productie a conceptului Passat GT, dezvaluita in premiera mondiala cu ocazia evenimentului LA Auto Show de la sfarsitul lui 2016.

Editia din acest an a Salonului Auto International Nord-American de la Detroit a inceput mai devreme pentru germanii de la Volkswagen, care au publicat in urma cu doar cateva momente primele fotografii si informatii ale noului Passat GT.

Disponibil la vanzare incepand cu cel de-al doilea trimestru al lui 2018, modelul in cauza imprumuta mai multe elemente vizuale de la conceptul cu acelasi nume, pe care oficialii companiei din Wolfsburg l-au prezentat in urma cu peste 12 luni.

VW Passat GT

VW Passat GT

Vorbim, mai precis, despre spoilerele fata si spate restilizate pentru un plus de sportivitate, de insertiile contrastante de culoare rosie de la nivelul grilei radiatorului, dar si despre eleronul pentru portbagaj sau evacuarea dubla.

Plafonul negru, blocurile optice cu tenta fumurile si jantele din aliaj in cinci spite duble, pe 19 inch, pun capat pachetului exterior, in timp ce meniul interior include si un volan cu parte inferioara plata sau scaune cu suport lateral marit.

In ceea ce priveste partea tehnica, versiunea de serie a conceptului Volkswagen Passat GT anunta o motorizare VR6 cu capacitatea cilindrica de 3.6 litri, care lucreaza alaturi de o cutie automata de tip DSG pentru a livra rotilor 280 CP.

Compania germana nu a facut pana la acest moment niciun fel de mentiune cu privire la performantele modelului respectiv, insa a oferit numeroase detalii cu privire la pretul de pornire si, totodata, lista cu echipamente standard.

La 29.090 de dolari se ridica suma minima pe care americanii o vor avea de achitat in cazul de fata, clientii urmand a primit la schimb faruri cu tehnologie LED, suspensie sport, climatizare automata si scaune incalzite, printre altele.

VW Passat GT

VW Passat GT

VW Passat GT

VW Passat GT

VW Passat GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze VW Passat GT
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Ianuarie 2018