Pana la sfarsitul anului se va umple Floreasca de ele. Cat costa in Romania noua generatie Mercedes CLS

Pana la sfarsitul anului se va umple Floreasca de ele. Cat costa in Romania noua generatie Mercedes CLS
  • Mercedes lanseaza in Romania noul CLS
  • Automobilul german pleaca de la 71.703 euro
  • Gama de motorizari ofera pana la 389 CP
Distribuie pe Facebook

Clientii vor avea de ales pentru inceput intre doua motorizari diesel si una pe benzina, versiunea de top oferind o putere maxima de pana la 389 CP.

Lansata in premiera mondiala la sfarsitul anului trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles din luna decembrie, cea mai noua generatie a modelului Mercedes CLS se vinde in Romania la preturi incepand de la 71.703 euro.

Comercializata sub indicativul 350 d 4Matic, varianta de baza a coupe-ului german cu patru portiere este animata de un propulsor diesel in sase cilindri, de 2.9 litri si 286 CP, cuplat la o cutie automata din familia 9G-TRONIC.

Fisa tehnica este completata intr-un final de tractiunea integrala 4Matic, evident, toate aceste elemente puse cap la cap avand ca rezultat o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 5.7 secunde si un consum mediu de 5.6 litri la 100 km.

Noul Mercedes CLS - Galerie Foto

Noul Mercedes CLS - Galerie Foto

Acum, daca vine vorba despre lista cu dotari disponibile, echiparea standard include jante din aliaj pe 18 inch, tapiterie din stofa, faruri cu tehnologie LED, dar si climatizare THERMATIC sau afisaj central cu diagonala de 12.3 inch.

In ceea ce priveste gama de optionale, clientii pot opta si pentru un interior designo (5.831 euro), trapa electrica (1.338 euro), pachet AMG Styling (1.130 euro), panou de instrumente Wide (1.011 euro) ori tuner TV (1.178 euro).

De altfel, noua generatie a modelului Mercedes CLS ofera mai multe optiuni diferite si la nivel de motorizari, versiunea de baza 350 d 4Matic urmand a lupta pentru suprematie cu dieselul 400 d 4Matic si benzinarul 450 4Matic.

Si in ultimele doua cazuri propulsia coupe-ului german in patru portiere este asigurata de unitati cu sase cilindri in linie - de 2.9, respectiv trei litri, cuplate la randul lor la o cutie 9G-TRONIC si tractiune integrala 4Matic, evident.

Puterea maxima difera insa de la caz la caz, punctul culminant fiind atins de singurul motor pe benzina disponibil la momentul lansarii, care ofera pana la 389 CP multumita sistemului de propulsie micro-hibrid dezvoltat de ingineri.

Noul Mercedes CLS - Galerie Foto

Noul Mercedes CLS - Galerie Foto

Noul Mercedes CLS - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (54) Poze Noul Mercedes CLS - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2018