Parca nu se mai termina. Noul SUV al americanilor, la fel de lung precum un Maybach 57S

Parca nu se mai termina. Noul SUV al americanilor, la fel de lung precum un Maybach 57S
  • Lincoln prezinta oficial noul Navigator L
  • SUV-ul american masoara 5.67 metri in lungime
  • Echiparea standard include jante pe 22 inch
Distribuie pe Facebook

Lincoln a prezentat in cursul acestei dupa-amiezi probabil cel mai lung SUV de la nivelul intregii planete, noul Navigator L concurand vechiul Maybach 57S din punctul de vedere al lungimii totale.

Cea mai noua generatie a modelului Navigator a primit la inceputul acestei saptamani un pret de vanzare pentru piata auto din Statele Unite ale Americii, oficialii Lincoln profitand de ocazia ivita pentru a anunta inclusiv debutul unei versiuni Long.

O versiune Long care, cel putin prin prisma lungimii totale de aproximativ 5.67 metri, reuseste sa concureze variantele 57 si 57S oferite de compania Maybach pe vremea in care aceasta era o marca de sine statatoare si nu o simpla divizie a Mercedes.

Lincoln Navigator L

Lincoln Navigator L

Asadar, tinand cont de acest aspect, nu este deloc de mirare ca oficialii Lincoln afirma ca noul Navigator Long se bucura de cel mai mare spatiu atat la nivelul randului trei de scaune, cat si atunci cand vine vorba despre capacitatea de incarcare a portbagajului.

Exceptand lungimea mai mare a caroseriei, cea de-a doua versiune de echipare a SUV-ului american se mai diferentiaza de varianta normala a acestuia si prin portierele spate alungite sau un set de jante din aliaj cu diametrul de 22 inch (versus 20 inch).

Restul specificatiilor au ramas, in mare parte, neschimbate, cel mai bun exemplu in acest sens constand in propulsia noului Lincoln Navigator L, care este asigurata in continuare de o motorizare cu sase cilindri in V, doua turbine, 3.5 litri si 450 cai putere.

La randul lui, interiorul continua sa impresioneze prin ceasurile digitale ascunse in spatele volanului cu design in trei spite, prin ecranul de dimensiuni generoase pozitionat in partea posterioara a panoului de bord, dar si prin consola centrala plutitoare.

De asemenea, in functie de echipamentele bifate, clientii impozantului SUV de origine americana vor mai experimenta si tapiterie din piele cusuta cu ata contrastanta, scaune fata reglabile electric in 30 de moduri sau un sistem audio cu 20 de difuzoare.

Lincoln Navigator L

Lincoln Navigator L

Lincoln Navigator L

Lincoln Navigator L

Lincoln Navigator L

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Lincoln Navigator L
mai multe