Pare greu de crezut, dar sub caroseria asta cu design retro se ascunde o MAZDA MX-5

Pare greu de crezut, dar sub caroseria asta cu design retro se ascunde o MAZDA MX-5
  • Bazata pe Mazda MX-5
  • Productie limitata la 30 de exemplare in 2021
  • Debutul este programat pentru sambata
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua creatie a spaniolilor de la Hurtan a fot botezata Grand Albaycin. Masina cu design retro, si productie limitata la 30 de exemplare in 2021, este bazata pe actuala Mazda MX-5.

Hurtan Automoviles este un producator de automobile cu design retro, fondat in 1991 in Santa Fe, Spania. Fiecare masina creata in aceste ateliere este facut la comanda iar sub caroseria modelata manual se ascunde un model obisnuit.

Cea mai noua creatie a fost botezata Grand Albaycin si este construita pe baza actualei Mazda MX-5. Reprezentantii Hurtan sustin chiar ca producatorul japonez a fost de acord cu acest proiect limitat la doar 30 de exemplare in 2021.

Hurtan Grand Albaycin

Clientii au la dispozitie doua variante de caroserie: Roadster sau Targa, aceasta din urma fiind construita pe arhitectura lui MX-5 RF. De asemenea, pot opta pentru doua configuratii: Heritage, cu un look clasic, si Bespoke care propune ceva mai multa sportivitate.

Desi are o evacuare cu patru terminatii, sistemul de propulsie a fost preluat in totalitate de la MX-5. Avem o unitate de 1.5 litri, cu 132 de cai putere, sau agregatul de 2.0 litri care dezvolta 184 de cai putere.

Hurtan Grand Albaycin

Debutul oficial este programat pentru 23 ianuarie. Tot atunci vor fi deschise si listele cu comenzi, iar producatorul va publica mai multe imagini cu acest Grand Albaycin.

Hurtan Grand Albaycin

Hurtan Grand Albaycin

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Ianuarie 2021