Paris 2014: Noul Audi TT Roadster ne face sa regretam sfarsitul verii

Paris 2014: Noul Audi TT Roadster ne face sa regretam sfarsitul verii
  • Audi a adus la Paris noua generatie TT Roadster
  • Modelul ofera o unitate diesel si doua pe benzina
  • In Germania, preturile pornesc de la 37.900 euro
Distribuie pe Facebook

Cu un termometru ce se incapataneaza sa ramana blocat sub 20 de grade Celsius, o decapotabila este cel mai probabil ultima chestie pe care sa o treci pe lista cu achizitii. Acest lucru nu i-a impiedicat insa pe germanii de la Audi din a sosi in cadrul Salonului Auto de la Paris alaturi de cea mai noua generatie a modelului TT Roadster.

Disponibil la vanzare chiar incepand cu aceasta luna, la un pret de pornire de 37.900 euro, noul Audi TT Roadster propune o combinatie bogata in linii angulare si forme rotunde, grila supradimensionata a radiatorului, spoilerele fata si spate agresiv stilizate sau blocurile optice dotate cu tehnologia LED numarandu-se printre cele mai remarcabile elemente exterioare.

Salonul Auto de la Paris 2014: Audi TT Roadster

Salonul Auto de la Paris 2014: Audi TT Roadster

In ceea ce priveste aspectul interior, cea de-a treia generatie a popularei decapotabile germane impresioneaza mai mult prin detaliile tehnologice decat prin cele de ordin vizual, display-ul de 12.3 inci complet configurabil, dotat cu procesor grafic Nvidia Tegra 3 si rezolutie de 1.440 x 540 pixeli, respectiv gurile de ventilatie ce incorporeaza (si) comenzile sistemului de climatizare reprezentand de departe atractiile principale.

Asemeni versiunii Coupe, noul Audi TT Roadster pune la dispozitia clientilor sai doar trei motorizari, dintre care doua pe benzina si una pe motorina. Asa cum precizam si in urma cu aproximativ o saptamana, modelul de baza adopta sub capota un 2.0 TFSI de 230 cai putere si 370 Newton-Metri, in timp ce varianta de top TTS se poate lauda cu un total de 310 CP si 380 Nm, valori maxime extrase tot dintr-o unitate turbo, de doi litri si cu patru cilindri.

Pentru cei care sperau la un maximum de performanta, cea de-a treia generatie a popularei decapotabile germane beneficiaza si de un propulsor 2.0 TDI, de 184 cai putere si 380 Newton-Metri, ce aduce in prim plan un consum mediu de carburant de numai 4.3 litri la 100 de kilometri. Asta in timp ce emisiile de dioxid de carbon nu depasesc pragul celor 114 grame per kilometru, o valoare record pentru acest segment.

Salonul Auto de la Paris 2014: Audi TT RoadsterSalonul Auto de la Paris 2014: Audi TT Roadster

Salonul Auto de la Paris 2014: Audi TT Roadster

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Salonul Auto de la Paris 2014: Audi TT Roadster
mai multe