Pasionatii cu bani putini nu-si vor permite decat un poster. Uite cat ar putea costa noua Toyota Supra

Pasionatii cu bani putini nu-si vor permite decat un poster. Uite cat ar putea costa noua Toyota Supra
  • Preturile noii Toyota Supra au ajuns mai devreme pe internet
  • Modelul de baza va porni, aparent, de la 49.990 de dolari
  • Versiunea Launch Edition va fi cea mai scumpa la 55.250$
Distribuie pe Facebook

Cea de-a cincea generatie a legendarei Toyota Supra va fi comercializata in SUA la preturi incepand de la aproape 50.000 de dolari. Noua sportiva japoneza va beneficia si de o versiune Launch Edition, disponibila in schimbul unei sume minime de peste 55.000 de dolari.

Mult a fost, putin a mai ramas. Cea de-a cincea generatie a legendarei Toyota Supra va debuta oficial chiar in seara zilei de luni, atunci cand compania japoneza va publica primele fotografii si informatii ale noii sale sportive.

Intre timp, internetul ne ofera o privire timpurie asupra listei de preturi, care porneste de la 49.990 de dolari. Daca zvonurile se adeveresc, clientii vor avea la dispozitie trei niveluri diferite de echipare, dupa cum urmeaza:

- Base: 49.990 de dolari;

- Premium: 53.990 de dolari;

- Launch Edition: 55.250 de dolari.

Toyota Supra - Poze noi

Toyota Supra - Poze noi

Altfel spus, cea de-a cincea generatie a legendarei Toyota Supra va costa, in versiunea de baza, cu peste 3.000 de dolari mai mult decat un BMW 430i xDrive, dar cu 1.210 de dolari mai putin decat un 440i, de exemplu.

Daca facem referire la modelul Launch Edition, lucrurile se complica: la 55.250 de dolari, sportiva companiei japoneze intra pe teritoriul lui Porsche 718 Cayman, care se vinde in SUA pentru preturi de la 56.900 de dolari.

Singura parte buna este ca, daca zvonurile se adeveresc, cea de-a cincea generatie a legendarei Toyota Supra va ajunge in showroom-uri si alaturi de o motorizare cu numai patru cilindri in linie, cu o nota de plata mai mica.

La momentul lansarii insa, sportiva companiei japoneze va pune pe tava doar un benzinar cu sase cilindri, de provenienta BMW - asemeni platformei cu tractiune spate, cuplat la o cutie automata cu opt trepte de viteza.

Revenind la speculatiile care au inconjurat cea de-a cincea generatie a legendarei Toyota Supra, anumite voci sugereaza ca lista de optiuni in materie de transmisie va fi completata ulterior si cu o manuala clasica, in sase trepte.

Toyota Supra - Poze noi

Toyota Supra - Poze noi

Toyota Supra - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Toyota Supra - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Ianuarie 2019