Pazea, VW Golf: Nissan Pulsar primeste un 1.6 turbo de 190 CP!

Pazea, VW Golf: Nissan Pulsar primeste un 1.6 turbo de 190 CP!
  • Nissan lanseaza noul Pulsar DIG-T 190
  • Model japonez porneste de la 24.190 euro
  • Sub capota avem un 1.6 turbo de 190 CP
Distribuie pe Facebook

Incepand cu aceasta saptamana, cei care viseaza la un Nissan Pulsar au la dispozitie o noua optiune de motorizare. Despre ce este insa vorba, mai exact, ramane sa descoperim din randurile urmatoare.

Disponibil la vanzare inca din toamna anului trecut, modelul Nissan Pulsar a fost aspru criticat pentru numarul limitat de motorizari pus la dispozitia clientilor sai. Situatia este insa pe cale sa se schimbe, concurentul japonezilor pentru Volkswagen Golf & Co. sosind din aceasta saptamana intr-o noua savoare.

Astfel, pe langa deja celebrele 1.2 DIG-T de 115 CP, respectiv 1.5 dCi de 110 CP, hatchback-ul producatorului de automobile din Tara Soarelui Rasare mai poate fi comandat si in compania unui propulsor turbo cu capacitate de 1.6 litri, ce dezvolta undeva in jurul a 190 de cai putere si 240 de Newton-Metri.

Comercializat in schimbul unei sume minime de 24.190 euro - pret caracteristic pietii din Germania, noul Pulsar DIG-T 190 are nevoie de numai 7.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. In ciuda performantelor ridicate, consumul mediu de carburant nu depaseste 5.9 litri la 100 de kilometri, afirma Nissan.

Deprinderile sportive ale concurentului japonez pentru Volkswagen Golf & Co. sunt amplificate de modificarile aduse trenului de rulare, hatchback-ul producatorului de automobile din Tara Soarelui Rasare beneficiind in aceasta versiune inclusiv de o suspensie revizuita, plus jante din aliaj pe 18 inch.

Acum, daca vine vorba despre aspectul estetic, trebuie precizat ca noul Nissan Pulsar DIG-T 190 nu aduce nici un fel de imbunatatire majora, doar cei mai atenti la detalii urmand a descoperi fondul negru aplicat blocurilor optice frontale, respectiv finisarea cromata ce insoteste ornamentul cu care se incheie evacuarea.

Fotografiile care surprind departamentul interior lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa este bine de stiut ca viitorii pasageri vor descoperi aici scaune imbracate in piele, cusaturi albe pentru volanul sport si accente speciale pentru panoul de bord. Sau cel putin asta sustin oficialii producatorului auto japonez.

Nissan Pulsar DIG-T 190

Nissan Pulsar DIG-T 190

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Martie 2015