Pe langa cele doua usi in plus, viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe ar putea avea tractiune fata

Pe langa cele doua usi in plus, viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe ar putea avea tractiune fata
  • Viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe ar putea avea tractiune fata
  • Acest fapt reiese dintr-o postare facuta pe un forum specializat in masinile constructorului german
  • BMW Seria 2 Gran Coupe ar urma sa fie un competitor direct pentru Mercedes-ul CLA si Audi-ul A3
Distribuie pe Facebook

Noul BMW Seria 2 Gran Coupe va avea, cel mai probabil, tractiune fata si va concura cu Mercedes-ul CLA si Audi-ul A3.

Chiar daca la inceput, zvonurile indicau faptul ca viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe va ramane la tractiunea spate, cea mai recenta postare pe un forum specializat in masinile constructorului german distruge acest mit.

In cadrul unui eveniment organizat de nemtii de la BMW, participantilor le-a fost dat sa testeze un prototip al viitorului Seria 2 Gran Coupe. Neamtul care a facut postarea pe acel forum de care va spuneam ceva mai sus, sustinea ca masina pe care el a testat-o, si pe care au testat-o de fapt toti, avea tractiune fata.

In plus, acesta a mai spus ca masina in cauza era ceva mai lunga decat Seria 2 standard, pentru a le face loc celor doua usi in plus, si ca in cadrul aceluiasi eveniment mai puteai testa un Mercedes Benz CLA si un Audi A3, care ar urma sa fie competitorii directi ai Seriei 2 Gran Coupe.

Avand in vedere ca si cele doua modele au tractiunea pe fata, tindem sa credem ca zvonurile despre Seria 2 Gran Coupe sunt foarte plauzibile.

Mai mult decat atat, in anii ce vor urma constructorul german va dezvolta mai multe modele cu tractiune fata. BMW a declarat cu ceva timp in urma ca va produce 12 modele avand la baza platforma UKL, folosita la momentul actual pentru modelele noi de la Mini.

Daca intr-adevar zovnurile se dovedesc a fi adevarate, Seria 2 Gran Coupe se va alatura celorlalte 3 modele actuale cu tractiune fata: Seria 2 Active Tourer, Gran Tourer si BMW-ul X1.

Distribuie pe Facebook
mai multe