Pentru a mai indulci asteptarea. Noi informatii cu privire la noul BMW M2 CS, cutia manuala ramane in carti

Pentru a mai indulci asteptarea. Noi informatii cu privire la noul BMW M2 CS, cutia manuala ramane in carti
  • Ar putea fi lansat pana la finalul anului
  • Motorul de 3.0 litri va dezvolta 445 de cai putere
  • Clientii vor putea opta si pentru o cutie manuala de viteze
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii venite din partea unor surse apropiate bavarezilor de la BMW, viitorul M2 CS va fi lansat oficial in a doua jumatate a anului curent iar transmisia manuala ramane o optiune.

Gama de performanta a producatorului din Munchen este destul de generoasa in ziua de azi, clientii putand opta pentru mai multe modele: M2, M3, M4, X3 M, X4 M, X6 M etc. Dintre toate acestea, jurnalistii auto si impatimitii BMW au ajuns la concluzia ca M2-ul este cel mai bun M modern.

BMW M2 Competition

Momentan, M2-ul poate fi comandat numai in versiunea Competition, ceea ce inseamna ca motorul de 3.0 litri biturbo dezvolta 410 cai putere si 550 Nm cuplu. In aceste conditii, suta de kilometri pe ora este atinsa in 4.2 secunde atunci cand masina este echipata cu transmisia automata M DCT.

BMW M2 Competition

BMW lucreaza insa la o versiune si mai extrema a lui M2 Competition, iar aici ne referim la M2 CS. Denumirea Club Sport a revenit in gama nemtilor in urma cu doi ani iar primul model modern care l-a primit a fost M4.

BMW M2 Competition

Lansarea oficiala este programata pentru a doua jumatate a anului curent si potrivit celor mai recente informatii, coupe-ul de performanta va beneficia in primul rand de cateva imbunatatiri estetice. Vorbim de spoilere noi, o capota restilizata, un plafon din fibra de carbon oferit in standard si patru nuante exterioare: Black Sapphire, Alpine White, Hockenheim Silver si Misano Blue.

BMW M2 Competition

La interior, pasagerii vor regasi scaune sport, ornamente din fibra de carbon si, desigur, mai multe accesorii acoperite cu Alcantara.

BMW M2 Competition

Propulsorul de 3.0 litri ramane sub capota, numai ca in cazul lui M2 CS, unitatea cu sase cilindri in linie va dezvolta 445 de cai putere. Cel putin asta sustin surse apropiate constructorului din Munchen.

BMW M2 Competition

Vestea buna este ca transmisia manuala cu sase trepte, un cadou facut de BMW puristilor, ramane in specificatiile tehnice ale masinii. Pe langa aceasta, clientii vor putea opta si pentru o cutie de viteze automata cu sapte rapoarte.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW M2 Competition
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Februarie 2019