Pentru prima data in fata publicului. Cum arata pe viu noul Jaguar F-Type

  • A debutat la finalul anului trecut
  • Prezentat in premiera la Chicago
  • Poate fi comandat atat Coupe cat si Cabrio
Distribuie pe Facebook

Constructorul britanic de automobile a lansat la finalul anului trecut noul F-Type facelift. Modelul sport a aparut acum pentru prima data in fata publicului cu ocazia Salonului Auto care se desfasoara zilele acestea la Chicago.

Jaguar a lansat modelul F-Type ca un succesor spiritual al legendarului E-Type in 2013 iar la finalul anului trecut a primit un mult-asteptat facelift.

La exterior avem o grila mai mare, prize de aer pronuntate, o capota noua, jante cu design nou, stopuri care renunta la accentele rotunde si faruri inguste pozitionate orizontal care schimba complet infatisarea sportivei britanice.

Jaguar F-Type poze reale

Si interiorul a primit cateva imbunatatiri cum ar fi ceasuri de bord complet digitale, cu display de 12.3 inch, iar sistemul de infotainment Touch Pro este acum compatibil cu Android Auto si Apple CarPlay si, mai mult, poate primi update-uri over-the-air.

Jaguar F-Type poze reale

Gama de motorizari ramane, practic neschimbata, cel mai puternic F-Type pe care ti-l poti cumpara ramanand versiunea R cu motor de 5.0 litri V8, supraalimentat, care livreaza puntii spate 575 de cai putere si 700 Nm cuplu. In aceste conditii, suta de kilometri pe ora este atinsa in doar 3.6 secunde iar acul vitezometrului se opreste la 299 km/h.

Jaguar F-Type poze reale

Pentru cei care vor sa fie ceva mai discreti exista in continuare motorizarea de 2.0 litri, cu patru cilindri, care dezvolta 300 CP si 400 Nm cuplu. In cazul ei, repriza 0-100 km/h dureaza 5.5 secunde.

Jaguar F-Type poze reale

Asa cum spuneam la inceputului acestui articol, noul Jaguar F-Type facelift a debutat acum pentru prima data in fata publicului cu ocazia Salonului Auto de la Chicago. La fel ca si in Europa, sportiva britanica poate fi comandata peste Ocean atat in versiune Coupe cat si Cabrio.

Jaguar F-Type poze reale

Jaguar F-Type poze reale

Jaguar F-Type poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Jaguar F-Type poze reale
mai multe