Pentru prima data in fata publicului. Noul SUPERB facelift este prima SKODA cu faruri full-LED Matrix

  • Disponibila in premiera cu faruri full-LED Matrix
  • Versiune plug-in hybrid cu 55 de km autonomie
  • Clientii au la dispozitie si un Superb Scout
Distribuie pe Facebook

Skoda Superb facelift a fost prezentata oficial in fata jurnalistilor stransi la Salonul Auto de la Geneva. Nava amiral a brand-ului din Mlada Boleslav poate fi comandata pentru prima data in versiune Scout sau cu un sistem de propulsie plug-in hybrid.

Skoda a publicat in urma cu cateva luni primele imagini oficiale cu noul Superb facelift, dar acum este pentru prima data cand nava amiral a cehilor poate fi admirata "pe viu", unde altundeva decat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Skoda Superb iV

Facelift-ul primit nu este unul major, dar asta nu inseamna ca imbunatatirile estetice si tehnice nu au fost bine-primite de public. Ne referim in primul rand la grila fata supradimensionata, spoilerele usor redesenate, farurile si stopurile cu LED, numele producatorului inscriptionat pe portbagaj in locul logo-ului sau banda cromata care uneste cele blocuri de lumini dorsale.

Skoda Superb iV

Unde mai pui ca Superb facelift poate fi echipat in premiera cu faruri full-LED Matrix, cu ceasuri de bord digitale si mai presus de toate poate fi comandat pentru prima data intr-o versiune Scout. Aceasta este descrisa de mai marii companiei ca fiind "un break multifunctional, cu garda inalta la sol si tractiune integrala".

Skoda Superb iV

Clientii au de ales intre mai multe motorizari conventionale, pe benzina sau diesel, dar pot opta in premiera si pentru un sistem de propulsie plug-in hybrid. Modelul in cauza a fost botezat Superb iV si este echipat cu ansamblul regasit si pe Volkswagen Passat GTE.

Skoda Superb iV

Asta inseamna un motor pe benzina TSI de 1.4 litri si o unitate electrica, cele doua dezvoltand in total 218 CP si 400 Nm cuplu. Bateria cu capacitatea de 37 Ah si 13 kWh permit o autonomie full electrica de 55 kilometri, conform standardului WLTP.

Skoda Superb iV

Skoda Superb iV

Skoda Superb iV

Skoda Superb iV

Skoda Superb iV

Skoda Superb iV

Skoda Superb iV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Skoda Superb iV
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Septembrie 2019