Peste putin timp il vei vedea si pe drumurile patriei. De la cat pleaca noul BMW X4 in Romania

Peste putin timp il vei vedea si pe drumurile patriei. De la cat pleaca noul BMW X4 in Romania
  • BMW a publicat lista de preturi pentru noul X4
  • In Romania va fi disponibil in cinci niveluri de echipare
  • Clientii vor putea alege una dintre cele cinci motorizari
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile a publicat lista de preturi pentru noul BMW X4 aferenta pietei din Romania. Crossoverul va fi disponibil in cinci niveluri de echipare, iar clientii vor putea opta pentru una dintre cele cinci motorizari.

Noul crossover de la BMW tocmai a debutat oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva,, insa intre timp, constructorul bavarez de automobile a publicat si lista de preturi, inclusiv pe cea aferenta Romaniei. Asadar, daca ajungi la Salon si esti fanul noului X4, stii cati bani sa pui deoparte.

BMW X4 M40d

Asa cum spuneam mai sus, modelul german vine la noi in tara cu cinci niveluri de echipare, si anume Standard, Advantage, xLine, M Sport si M Sport X. Acestea doua din urma ofera aceleasi echipamente in standard ca si celelalte insa propun si cateva noutati, inclusiv pachetul M Aerodinamic (M Sport), spoilere si praguri in culoarea caroseriei, difuzorul de aer in nuanta Dark Shadow sau insertii in culoarea Gri Frozen pentru echiparea M Sport X.

BMW X4 M40d

Ca tot am pomenit de lista cu dotari standard, noul BMW X4 dispune (printre altele) din start de suspensia M Sport si functia Performance Control a sistemului DSC.

BMW X4 M40d

Pe lista de optionale regasim sistemul de franare M Sport, suspensia adaptiva cu amortizoare controlate electronic (615 euro), celebra cheie inteligenta BMW Display Key (256 de euro), sistem auxiliar de incalzire (1573 de euro), asistent la parcare, pachetul Driving Assistant sau pilot automat activ cu functia Stop&Go.

BMW X4 M40d

Intrarea in gama se face cu versiunea X4 20i, care pleaca de la 48.850 de euro si ofera un propulsor pe benzina de 2.0 litri care produce 184 de cai si 290 Nm cuplu. O alta varianta interesanta este X4 30i, care din acelasi motor scoate 252 de cai putere si 350 Nm cuplu. Pentru aceasta va trebui sa scoti din buzunare de la 56.763 de euro in sus.

BMW X4 M40d

Fanii motoarelor diesel vor gasi numai bun X4 20d care ofera 190 de cai si 400 Nm pentru o suma care incepe de la 51.646 de euro. Cei care vor mai multa putere din partea unitatii diesel de 2.0 litri vor trebui sa se multumeasca cu versiunea X4 25d si cu ai sai 231 de cai.

BMW X4 M40d

Cel mai puternic diesel costa 69.734 de euro si poarta numele de X4 M40d. Acesta ascunde sub capota un propulsor diesel de 3.0 litri, capabil de 326 de cai putere si 680 Nm cuplu.

BMW X4 M40d

Partea buna este ca indiferent de motorizarea aleasa, noul X4 vine alaturi de o tractiune integrala xDrive si o transmisie automata cu opt trepte.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW X4 M40d
mai multe