Peugeot-ul 301 a primit un binemeritat facelift

Peugeot-ul 301 a primit un binemeritat facelift
  • Peugeot a dezvelit facelift-ul modelului 301
  • Noutatile includ lumini de zi cu LED, un nou propulsor si un nou sistem multimedia
  • Berlina de segment B vrea in acest fel sa atace pozitia Daciei Logan
Distribuie pe Facebook

Constructorul francez de automobile a prezentat oficial versiunea facelift a modelului 301. Noutatile includ pe langa lumini de zi cu LED, un nou propulsor pe benzina cu trei cilindri.

Dupa 4 ani de activitate si mai mult de 350.000 de unitati comercializate, Peugeot a prezentat astazi versiunea facelift a modelului 301. Berlina de segment B se alatura astfel proaspatului Citroen C-Elysee, si pornesc in urmarirea Daciei Logan.

Peugeot 301 facelift

Ca in cazul oricarui facelift, primele noutati remarcate la Peugeot-ul 301 sunt cele estetice, precum o grila frontala noua, blocuri optice redesenate si lumini de zi cu tehnologie LED. Interiorul a primit si el o usoara improspatare si cel mai important, materiale mai calitative.

Peugeot 301 facelift

Berlina nu a primit modificari notabile in ceea ce priveste siguranta si spatiul interior, astfel ca poate gazdui in continuare cinci pasageri si ofera un portgabaj cu o capacitate de pana la 640 de litri. Sistemele de siguranta includ ABS, ESP, EBD, monitorizare a presiunii din anvelope si prindere Isofix pentru scaunele copiilor.

Peugeot 301 facelift

Tot la interior regasim si un nou sistem multimedia cu un ecran de 7 inch, conexiune Bluetooth, USB, navigatie 3D Tom Tom, camera de marsarier, si nu in ultimul rand, suport pentru telefoanele inteligente, precum Apple CarPlay si Android Auto.

Peugeot 301 faceliftPeugeot 301 facelift

Probabil cea mai importanta modificare o reprezinta noul propulsor pe benzina de 1.2 litri si 85 de cai putere, folosit deja de mai multe modele din gama constructorului francez. Aceasta se alatura motoarelor deja existente, cel de 1.6 litri VTi, si diesel-ului de 1.6 litri, cu doua niveluri de putere, 92 si 100 de cai. Acestea sunt disponibile fie impreuna cu o transmisie manuala cu cinci trepte, fie cu una automata cu 6 rapoarte.

Peugeot 301 facelift

Peugeot 301 facelift

Peugeot 301 facelift

Peugeot 301 facelift

Peugeot 301 facelift

Peugeot 301 facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Peugeot 301 facelift
mai multe