Platesti 39.000 de euro pentru o acceleratie de supercar. VIDEO ca sa te convingi si singur

Platesti 39.000 de euro pentru o acceleratie de supercar. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Noul Golf R ofera un motor turbo de doi litri si 310 CP
  • Versiunea DSG atinge 100 km/h in numai 4.6 secunde
  • Sportiva nemtilor de la Volkswagen pleaca de la 36.898 euro
Distribuie pe Facebook

Are nevoie de numai 4.6 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 km/h, iar asta il face sa fie unul dintre cele mai rapide automobile ale segmentului compact.

Volkswagen a lansat in toamna anului trecut o versiune imbunatatita a modelului Golf, facelift-ul pregatit de compania auto germana 'afectand' inclusiv varianta de inalta performanta R.

Drept urmare, cumparatorii care opteaza pentru compacta sportiva cu tractiune integrala a producatorului de masini din Wolfsburg se va bucura, printre altele, si de un plus de 10 cai putere.

Nu pare cine stie ce insa, inhamati la noua cutie DSG cu sapte rapoarte, cei 310 CP inghesuiti acum sub capota modelului Volkswagen Golf R aduc primii 100 km/h dupa doar 4.6 secunde.

Si in cazul vitezei maxime se poate vorbi despre o imbunatatire, nemtii punand la dispozitie clientilor dornici de un maximum de performanta cu un pachet capabil sa mute limita la 270 km/h.

Asa cum precizam inclusiv anterior, versiunea de top a gamei Volkswagen Golf Facelift porneste in Romania de la 36.898 sau 38.892 de euro, daca vrei varianta DSG cu sprint demn de un supercar.

Contracost (444 de euro) sunt oferite, de asemenea, si instrumentele de bord digitale intalnite in echiparea acestui exemplar scos recent in teste de publicatia olandeza AutoTopNL.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 August 2017