Poate concura din nou cu Mercedes, BMW si Audi. Toyota Land Cruiser a primit mai multe imbunatatiri

Poate concura din nou cu Mercedes, BMW si Audi. Toyota Land Cruiser a primit mai multe imbunatatiri
  • Toyota a imbunatatit SUV-ul Land Cruiser
  • Acesta a primit mai multe imbunatatiri
  • Este comercializat in peste 190 de tari la nivel mondial
Distribuie pe Facebook

Toyota a anuntat mai multe imbunatatiri pentru SUV-ul Land Cruiser, printre care mai multe modificari estetice, o gama de motorizari revizuita, un interior mai calitativ si tehnologie demna de secolul 21.

Land Cruiser-ul este un model extrem de apreciat mai ales de cei care nu vor sa adere la curentul actual si sa-si achizitioneze un SUV premium de la marci precum Mercedes, BMW, Audi sau Land Rover.

2018 Toyota Land Cruiser

Asadar, pentru a atrage si mai multi clienti de partea lor, asiaticii de la Toyota au anuntat cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt mai multe imbunatatiri de care urmeaza sa beneficieze acest model celebru.

2018 Toyota Land Cruiser

In primul rand, SUV-ul este cu 60 de milimetri mai lung decat modelul precedent si propune o parte frontala schimbata. Grila a fost redesenata pentru a raci si mai mult propulsorul, farurile au fost si ele revizuite, oferind acum lumini de zi cu LED, iar spoiler-ul si aripile fata au fost la randul lor stilizate.

2018 Toyota Land Cruiser

Mai departe, clientii pot alege mai multe tipuri de jante cu dimensiuni cuprinse intre 17 si 19 inch, doua noi culori exterioare (Avant-Garde Bronze si Midnight Emerald Blue) iar stopurile propun un design cu LED-uri.

2018 Toyota Land Cruiser

Echipa de creatie sustine ca habitaclul a fost revizuit de la zero si propune acum materiale si finsiaje mult mai calitative, un display de 8 inch cu touchscreen pentru sistemul de infotainment si unul de 4.2 inch flancat de cele doua ceasuri de bord, un volan imprumutat de la versiunea Land Cruiser V8 si lumina alba pentru instrumentarul de bord.

2018 Toyota Land Cruiser

Fiind un model care se vinde in nu mai putin de 190 de tari la nivel mondial, gama de motorizari a noii Toyota Land Cruiser va depinde foarte mult de piata de desfacere. Insa in Europa, SUV-ul asiatic va debuta in general cu o unitate diesel de 2.8 litri, capabila de 177 de cai si 450 Nm cuplu.

2018 Toyota Land Cruiser

Aceasta poate fi comandata impreuna cu o transmisie automata cu sase trepte, insa si cu una manuala cu acelasi numar de rapoarte. Daca optezi pentru a doua varianta, trebuie sa stii ca cuplul va scadea la 420 Nm, insa vei ajunge mai rapid la 100 de km/h (12.1 secunde). Viteza maxima este in ambele cazuri de 175 de km/h.

2018 Toyota Land Cruiser

Pentru fanii agregatelor pe benzina, Toyota are in oferta un motor de 2.7 litri, care dezvolta 161 de cai si 246 Nm cuplu, transmisi celor doua punti prin intermediul unei cutii manule de viteze cu cinci trepte, sau a uneia automate cu sase rapoarte. Daca vrei mai mult, atunci poti alege unitatea de 4.0 litri, capabila de 249 de cai si 381 Nm cuplu. Aceasta vine exclusiv in compania transmisiei automate.

2018 Toyota Land Cruiser

Noul Land Cruiser beneficiaza de majoritatea tehnologiilor de ultima generatie, inclusiv de Pre-Collision System cu functia de detectie a pietonilor, Adaptive Cruise Control, Automativ High Beams, Lane Departure Warning, Rear Cross Traffic Alert, Blind Spot Monitoring si un sistem imbunatatit care monitorizeaza presiunea in roti.

2018 Toyota Land Cruiser

2018 Toyota Land Cruiser

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze 2018 Toyota Land Cruiser
mai multe