Porsche a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are nu mai putin de trei ecrane in bord. Cum arata in realitate

Porsche a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are nu mai putin de trei ecrane in bord. Cum arata in realitate
  • Porsche a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a nemtilor are nu mai putin de trei ecrane in bord
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc - printre altele, nici scaunele multifunctionale, cu actionare electrica, incalzire si ventilatie. Sau instalatia audio de inalta fidelitate - semnata de specialistii companiei Burmester.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de cinci ani si jumatate, inca din ultima parte a verii lui 2017, cel mai recent Porsche Cayenne din istorie se apropie cu pasi mari si repezi de finalul impresionantei sale cariere. Acesta este, de asemenea, si motivul principal pentru care conducerea celebrului producator auto german va dezvalui in curand, chiar pe parcursul urmatoarelor zile, o varianta imbunatatita a popularului SUV de clasa mare, proiectat special pentru a concura impotriva unor rivali precum Audi Q7, BMW X5 ori Mercedes GLE, noua versiune renuntand deja la cateva dintre secretele sale. Programata sa debuteze peste doar o singura saptamana, in data de 18 a lunii curente, respectiva reteta va cuprinde inclusiv o plansa de bord restilizata si condimentata - pentru prima data in istorie, cu trei display-uri de dimensiuni mai mult decat generoase.

Altfel spus, viitorii cumparatori vor descoperi, odata ce vor trece de cealalta parte a portierelor, de la exterior in cabina, o unitate cu diagonala de 12.6 inch, plus afisaj curbat, destinata instrumentelor de bord digitale, si doua cu functie tactila - una de 12.3", specifica sistemului multimedia de ultima generatie, alta de 10.6 inch, pentru pasagerul din dreapta soferului. Din meniu nu vor lipsi - totodata, presupunand ca mai era cumva necesara o astfel de completare, nici scaunele multifunctionale, cu actionare electrica, incalzire, ventilatie, instalatia audio de inalta fidelitate, semnata de specialistii Burmester, gurile de ventilatie redesenate si statia pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, in timp ce lista motorizarilor disponibile la vanzare ar trebui sa culmineze cu un V8 pe benzina, oferit alaturi de un motor electric.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Aprilie 2023