Porsche completeaza gama Macan cu o versiune GTS de 360 CP

Porsche completeaza gama Macan cu o versiune GTS de 360 CP
  • Porsche publica primele imagini ale noului Macan GTS
  • Modelul german ascunde sub capota un V6 de 360 CP
  • Sprintul 0 - 100 km/h dureaza numai 5.0 secunde
Distribuie pe Facebook

Puntea de legatura dintre versiunea de baza S si varianta de top Turbo, noul Porsche Macan GTS reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in numai cinci secunde - atunci cand este echipat cu pachetul Sport Chrono oferit in mod optional.

Programata pentru perioada 29 octombrie - 8 noiembrie 2015, cea de-a 44-a editie a Salonului Auto de la Tokyo marcheaza debutul unei noi versiuni de motorizare in gama Porsche Macan.

Botezata GTS, varianta cu pricina gazduieste in compartimentul motor o unitate de trei litri cu sase cilindri in V si doua turbine de dimensiuni generoase, capabila sa genereze un total de 360 CP si 500 Nm.

Valorile maxime anterior mentionate ajung catre toate cele patru roti prin intermediul unei transmisii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, performantele rezultate fiind dintre cele mai impresionante.

Porsche Macan GTS

Porsche Macan GTS

De numai 5.2 secunde are nevoie noul Porsche Macan GTS pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, timpul in cauza coborand cu 0.2 secunde in cazul in care se opteaza pentru pachetul Sport Chrono oferit optional.

Fisa tehnica se incheie in cele din urma cu viteza de top de 257 kilometri pe ora, lista cu bunatati continuand in schimb cu suspensia pneumatica si sistemul de franare cu discuri de pana la 360 mm livrate inca din standard.

In ceea ce priveste departamentul vizual, spoilerele fata si spate agresiv stilizate, respectiv jantele RS Spyder pe 20 inch reprezinta principalele atractii ale exteriorului, pe cand interiorul ne intampina alaturi de insertii de piele si alcantara.

Prezentat public cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Tokyo intre 29 octombrie si 8 noiembrie 2015, noul Porsche Macan GTS poate fi deja comandat in Germania, in schimbul unei sume minime de 73.400 euro.

Porsche Macan GTS

Porsche Macan GTS

Porsche Macan GTS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Porsche Macan GTS
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Octombrie 2015