Porsche iti vinde un sedan de lux care poate atinge 293 de km/h. Costa de la 138.493 de euro in sus

  • Porsche lanseaza noul Panamera GTS
  • Are un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri
  • Este disponibil deja pe anumite piete
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile lanseaza versiunea GTS pentru modelele Panamera si Panamera Sport Turismo. Aceasta poate fi comandata deja, iar pe piata din Germania preturile pornesc de la 138.493 de euro.

Porsche a lansat a doua generatie Panamera in vara anului 2016, in cadrul unui eveniment special care a avut loc la Berlin. Sedanul de lux a suferit mai multe modificari, atat la exterior cat si la interior, iar dimensiunile generale au crescut in comparatie cu iteratia anterioara.

Porsche Panamera GTS

Imediat dupa lansare, clientii puteau opta deja pentru diferite variante, inclusiv Panamera 4S, 4S Diesel sau Turbo. Anul trecut, brand-ul din Stuttgart a prezentat lumii intregi si o versiune plug-in hybrid care ascunde sub capota propulsorul V8 twin-turbo de pe Panamera Turbo si o unitate electrica. Puterea totala dezvoltata de acest ansamblu este de 680 de cai si 850 Nm cuplu.

Porsche Panamera GTS

Acum, gama modelului german s-a mai imbogatit cu o varianta. Este vorba despre Porsche Panamera GTS, pe care o vei recunoaste dupa jantele negre cu diametrul de 20 de inch, pachetul Sport Design cu accente negre, emblemele GTS, tapiteria neagra din Alcantara, ornamentele interioare din aluminiu, volanul imbracat in Alcantara sau pachetul Sport Chrono oferit inca din standard.

Porsche Panamera GTS

Tot la interior, clientii vor regasi mai multe accente in nuantele Carmine Red sau Crayon, dar si un head-up display nou-nout.

Porsche Panamera GTS

Din punct de vedere tehnic, noul Panamera GTS vine in standard cu suspensie pnematica adaptiva, o garda la sol redusa cu 10 milimetri fata de vechiul model, un sistem Porsche Active Management revizuit si un sistem de franare mai performant.

Porsche Panamera GTS

Sub capota regasim un propulsor V8 twin-turbo de 4.0 litri, care livreaza ambelor punti 460 de cai putere si 620 Nm cuplu prin intermediul unei cutii de viteze automate PDK cu opt trepte. Acest pachet ii permite atat lui Panamera GTS cat si lui Panamera GTS Sport Turismo sa atinga 100 de km/h in 4.1 secunde si sa aiba o viteza maxima de 292 de km/h.

Porsche Panamera GTS

Noul Porsche Panamera GTS poate fi deja comandat pe anumite piete, inclusiv in Germania. Aici, clientii trebuie sa plateasca cel putin 138.493 de euro pentru un Panamera GTS si de la 141.349 de euro in sus pentru un Panamera GTS Sport Turismo.

Porsche Panamera GTS

Porsche Panamera GTS

Porsche Panamera GTS

Porsche Panamera GTS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Porsche Panamera GTS
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Octombrie 2018